Dolar 32,3355
Euro 35,1734
Altın 2.241,30
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C
REKLAM ALANI
Nisan 9, 2016 6:16 am
1.793
A+
A-

Dalaman’da tenis kortu açıldı

Dalaman’da, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tenis kortu hizmete girdi. Ege Mahallesindeki 2 bin 5 metrekare alanda 2 adet açık tenis kortu bulunuyor.

Tenis kortlarını gençliğin hizmetine sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, 2 bin 5 metrekare alana oturan 2 adet tenis kortunun 75 günde yapıldığını ve 256 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Tenis kortunun olduğu bölgeye en kısa sürede aile çay bahçesi ve çocuk oyun parkı yaparak hizmete açacaklarını belirten Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ise, “İlçemizin tenis kortuna ihtiyacı vardı. 3 bin 200 metrekare arazimizi Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsis ettik. Kısa sürede ilçemize bu tesisin kazandırılmasından dolayı çok mutluyum” dedi. 

Futbol dışındaki branşlara da yatırım yapılması gerektiğine dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “sporun esası atletizm ve ondan türeyen diğer branşlardır. Birçok spor dalı var. Türkiye gibi genç nüfusu yüksek olan bir ülkede Afrika’dan kendi uyruğumuza geçirdiğimiz sporcuları Türk atleti olarak yarıştırıyoruz. Bu bizim başımızı öne eğdirecek bir konu, ülkedeki bu kadar güzel gencimizi spor tesisleri ile buluşturup eğitimlerini de bunda göre düzenlersek, Türkiye çok kısa sürede şampiyonluklar getirecek başarılı sporculara sahip olabilir. Spor aynı zamanda insanlarımızın sağlığı için önemli, spor birlikteliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu zamanda heyecanımızı birlikte yaşayabileceğimiz ortak bir alan” diye konuştu.

 

Açılışın ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, kısa bir gösteri maçı yaptı.

Açılışa, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün yanı sıra Dalaman Hava Meydan Komutanı Albay Murat Selçuk Çol, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Dalaman İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

DSC_0319 DSC_0336 DSC_0427

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.