Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 15°C

1 haftada 3 kaza, 1 ölü, 3 yaralı

1 haftada 3 kaza, 1 ölü, 3 yaralı
REKLAM ALANI
Ekim 3, 2014 11:34 am
1.525
A+
A-

1 haftada 3 kaza, 1 ölü, 3 yaralı

Dalaman ilçesinde aynı noktada bir saat arayla meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı. Aynı noktada bir hafta önce meydana gelen trafik kazasında ise 1 kişi hayatını kaybetmişti.
Kazaların olduğu kavşakta trafik ışıklarının olmadığını dile getiren vatandaşlar bir an önce tedbir alınmasını istiyorlar.
-1 saat arayla 2 kaza
Edinilen bilgiye göre, Gazi Bulvarı Hastane kavşağında Serdar Yılmaz Eller (22) yönetimindeki 35 AJ 6048 plakalı otomobil, aynı yönde giden Ali Atakan İğdeli (18) idaresindeki 48 SP 801 plakalı motosiklete çarptı. Çapmanın etkisiyle savrulan İğdeli ve yanında bulunan Baran Sabri Zeydan (19) yaralandı.
Bu kazanın hemen ardından yine aynı kavşakta Ramazan Bıyıklı (49) yönetimindeki 06 BM 6552 plakalı TIR ile Turan Cengiz (24) idaresindeki 09 TP 688 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonette yolcu olarak bulunan Baki Semerci (31) yaralandı.
Her iki kazada yaralananlar Dalaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
-Bisiklet sürücüsü yaşamını yitirdi
-Diğer taraftan aynı kavşakta 1 hafta önce meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü 59 yaşındaki Ahmet Karaağaçlı hayatını kaybetmişti.
– Vatandaşlardan tepki
Kazanın olduğu kavşakta market işleten Sema Akçabel, “Burada ışık yok. Işıklandırma olmadığı için halk çok imza topladı, yetkililere götürdük. Burası havalimanı yolu, VIP yolu olduğu için kimse uğraşmıyor. Halk tedirgin, çocuklar okula gidemiyor. Bugün 3 kaza oldu, sık sık maddi hasarlı kaza oluyor. Işık olmadığı için yol verme yok. Işıklar, levhalar istiyoruz. Yaya geçidi var ama ışık olmayınca yayayı zaten çarpıp geçecekler. Karşıdan karşıya geçmek için 10 dakika bekliyoruz. Buradan yetkililere sesleniyoruz tedbir alınması gerekiyor” dedi.
DSC 000111 1 - 1 haftada 3 kaza, 1 ölü, 3 yaralı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.