Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Milletvekilleri Kafe Açılışında Bulundu

Milletvekilleri Kafe Açılışında Bulundu
REKLAM ALANI
Nisan 8, 2017 12:40 pm | Son Güncellenme: Nisan 10, 2017 10:50 am
1.402
A+
A-

Milletvekilleri Kafe açılışında bulundu

DSC 0046 - Milletvekilleri Kafe Açılışında Bulundu

DSC 0065 - Milletvekilleri Kafe Açılışında Bulundu

Milletvekilleri Kafe açılışında bulundu
Dalaman’da iktidar ve muhalefet parti milletvekilleri bir kafenin açılışında buluştu.
Dalaman Seyfettin ince caddesi yolu üzerinde Feray Türk işletmeciliğindeki kafenin açılışı törenle gerçekleştirildi.
Cafe açılışına, AK Parti Mupğla Milletvekili Nihat Öztürk, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Dalaman Belediye Başkanı yardımcısı Ramazan Ontaş, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, AK Parti Dalaman İlçe teşkilatı, CHP Dalaman İlçe teşkilatı, Kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
-CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ : “Dalaman ve Muğla için ekonominin açılması para transferlerinin yoğunlaşması, ülkemiz açısındanda fayda göstereceği bu yeni işyerimizin açılmasındaki istenilen amacın olması dileklerimle hayırlı olsun diliyorum”dedi.
-AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ; “Böyle bir işyerini açıyor olmak kolay değil. Ben yatırımcı arkadaşımı tebrik ediyorum. Ekonominin Kılcal damarlarına hayat veriyor. Sonuç itibariyle burada iş istisdamı olacak. Bol kazançlar diliyorum, 16 Nisan’da gelip beraber burada inşallah hep birlikte keyfini çıkartırız”dedi.
– Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan : “Bayan girişimcinin böyle bir işletmeyi açıyor olması son derecede mutluluk verici, İlçemizde böylesine nezih mekanların açılıyor olması güzel, inşallah Ay cafenin ay gibi geleceği parlak olur”dedi.
Konuşmaların ardından Dalaman belediyesi imamı Osman Özdemir’in duasıyla açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın yapılmasının ardından cafe sahibi Baran Karaldi, kafenin açılışının gerçekleştirildiği Yalı mevkinin her geçen gün gelişen bir yer olduğunu belirtti. Karaldi, “Bugün ‘Bahçe Cafe Bistro’yu hizmete açmış bulunmaktayız. Bartın’a yeni mekan kazandırmanın heyecanını ve aynı zamanda bu vesile ile birkaç kişiye istihdam sağlayacağımızı düşünüyorum. Bartın’da yalı mevkii gelişen bir yer, çevremizde değişik örnekleri vardır. Bundan sonra bu tür mekanların açılmasını ve belediyemizin ve iktidarın destek sağlamalarını bekliyoruz”dedi. Milletvekilleri, Belediye Başkanı Akın ve Genel Sekreter Kayış’da, kafenin bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.