Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
BİST 9.884,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Kürek Milli Takımında Hedef olimpiyatlar

Kürek Milli Takımında Hedef olimpiyatlar
REKLAM ALANI
Aralık 11, 2015 1:48 pm
1.356
A+
A-

Kürek Milli Takımında Hedef olimpiyatlar

 

Kürek Milli takımınınMuğla Köyceğiz kampı başladı. 20 gün sürecek olan kampa 12 milli sporcu katılıyor. Köyceğiz gölünde günde iki antrenmanla çalışmalarını sürdüren millilerin hedefi Brezilya’nın Rio kentinde yapılacak olan olimpiyatlara katılmak.

 

Hedeflerinin olimpiyatlar için vize almak olduğunu söyleyen Milli sporcu Onat Kazaklı “Brezilya’nın Rio şehrinde yapılacak olan olimpiyatları için burada kış kampı yapıyoruz. Köyceğiz kürek çekmek için çok uygun şartlara sahip. İstanbul’da hava soğukken burada çok güzel antrenman şartları var, Sırbistan takımı bile kış kampı yapmaya buraya geliyor. Burada iyi hazırlık yapacağımıza inanıyorum. Önümüzde uluslararası ilk yarış olimpiyatlar için son seçme yarışı. Orada da hedef ilk ikiye girip olimpiyat için vize almak” dedi.

Köyceğiz gölünün antrenman için mükemmel bir yer olduğunu vurgulayan Kürek milli takımı baş antrenörü Nebojsa İliç, “Köycğiz Gölü’nde geçtiğimiz yıllarda yaptığımız kış çalışmaları sonucunda 3 madalya kazandık. Burada bize sunulan imkanlar için çok teşekkür ederiz. Özellikle bu mevsimde antrenman yapmak için bulunmaz bir yer. Antrenmanlar çok iyi başladı. Mayıs’ta olimpiyat seçmelerine gideceğiz. Hedefimiz öncelikle olimpiyatlara hazırlanmak” ifadelerini kullandı.

Kürek Milli Takım antrenörü Yusuf Oktar ise, “Şu anda burada 12 sporcumuz var. kampımız 7-27 Aralık tarihleri arasında sürecek. Çok önemli bir ekibimiz baş antrenörümüz Nebojsa İliç nezaretinde çalışıyor. İki tek dümensiz büyük erkeklerde Olimpiyat hedefliyoruz. Mayıs ayında İsviçre’nin Luzern şehrinde yapılacak seçme yarışlarıyla olimpiyatlara gitmeyi umuyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.