Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C
REKLAM ALANI
Eylül 13, 2017 6:42 am | Son Güncellenme: Eylül 13, 2017 6:43 am
1.670
A+
A-

Dalyan’da bir ilk…

“Racıng For Dalyan 2017 3’lü Branş Etkinliği”, 3-4-5 KASIM 2017 tarihleri arasında Ortaca’nın Dalyan mahallesinde yapılacak.

 

Dalyan; gerek iklim koşulları, gerek doğal güzellikleri, flora ve faunası, konumu, dünyaca ünlü Caretta Caretta kaplumbağalarının yuvalama yaptığı İztuzu plajı, uzun yıllar tarihe tanıklık etmiş Kaunos Antik kentiyle, lezzetli deniz ürünleri ve eğlenceli ortamıyla sosyal hayatın ve doğa turizminin gözde tatil merkezidir.

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği olarak, bulunduğumuz coğrafyaya maksimum derecede faydalı olmaya çalışıyoruz. Ancak 2016 yılı, dünyada ve ülkemizde jeopolitik belirsizliklere, mülteci krizi ve artan terör olayları gibi önemli toplumsal gelişmelere sahne oldu. Bu sebeple her sektörde olduğu gibi turizm sektörü de olumsuz yönde etkilenmiştir. Dernek olarak öncelikle odaklandığımız nokta daha önce de belirttiğimiz gibi yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Dalyan’ın tanıtımına katkı sunmak ve farklı organizasyonlar düzenleyerek sezonu mümkün olduğunca ileriki tarihlere yayıp, Dalyanın hak ettiği Turizmi 12 aya çıkarabilmektir.

Bunu yaparken de üstümüze düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Yeni projeler üretip yapılabilirliğini araştırarak hayata geçirmeye çalışıyoruz. Çünkü toplumsal kalkınmaya önem veren bir derneğiz. Hedefimiz,  tüm Dalyan’da yaşayan insanlar için değer yaratmaya çalışmak ve Dalyan’ı bir marka haline getirmektir.

 

Dalyan Tanıtım Derneği olarak bir ‘‘İlk”e imza atmaya hazırlandık, çalışmalarımız müthiş bir hızla ve gönül birliği ile devam ediyor. Tüm Dalyan halkından, iş yeri sahiplerinden destek bekliyoruz.

 

‘‘RACING FOR DALYAN”   bu yıl ilk olarak düzenlenecek olup, tüm izinler Triatlon Federasyonundan ve ilgili kurumlardan alınmıştır.

Yarışlar,  3’lü branş etkinliği olarak. Koşu, Yüzme ve Bisiklet parkurlarından oluşuyor. Bu etkinliğin en büyük sürprizi,  yüzme parkurunun “ Dalyan Nehrinde”  gerçekleşecek olması! Bu konuya çok yoğunlaştık ve rüyamızı gerçekleştirmek için çok çaba harcadık. Bisiklet ve Koşu parkurları, Dalyan’ı ziyaret edebilme şansı olan herkesin de bildiği gibi Dalyan’ın mis kokan çam kokulu bölgelerinde gerçekleşecek.

 

Dernek Başkan’ı Sezgin Yiğit: “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız etkinliklerimizdeki gibi, “Racing For Dalyan 2017”de de,   insan sevgisi, doğa ve çevreyi koruma, samimiyet, öncülük, paylaşma ve ‘‘fark yaratanların bilinirliği’’ ilkelerimizi  her daim göz önünde bulundurduğumuzu belirtmek isterim. Racıng For Dalyan’ı gerçekleştirecek olmamız beni ve ekibimi açıkçası çok fazla heyecanlandırıyor. Bu heyacanımızı bizlerle birlikte paylaşmanızı ve desteklerinizi bekliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.