Dolar 32,5492
Euro 34,9407
Altın 2.441,64
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 24°C

Dalaman YDA’dan Ana Sponsorluk

Dalaman YDA’dan Ana Sponsorluk
REKLAM ALANI
Ekim 24, 2015 1:36 pm | Son Güncellenme: Ekim 24, 2015 1:37 pm
1.515
A+
A-

Dalaman YDA’dan Ana Sponsorluk

-Fethiye’de Rusya’nın çeşitli bölgelerinden, Bölge Acentesi sahipleri ve üst düzey temsilcilerinin

katılımıyla yapılan ITF İnternational Forum’un Ana Sponsorluğunu YDA Dalaman Havalimanı yaptı.

– YDA Dalaman Havalimanı Genel  Müdürü Hamdi Güvenç:

“Bölge Turizmine, tartışmasız bir şekilde, önemli yararlar sağlayan bu organizasyonların başarısı ve yarattığı pozitif etkinin teşviki ile bu çalışmaların sürdürülmesi, yeni hedeflerin yer alması ve geliştirilerek devam ettirilmesi önemli”

 

 

Fethiye’de yapılan  “ITF International Travel Forum” da yer almak üzere, Rusya’nın çeşitli bölgelerinden, bölge acentesi sahipleri ve üst düzey temsilcilerinin yer aldığı 400 kişilik kafile YDA Dalaman Havalimanı’nda törenle karşılandı.

Aralarında dünyaca ünlü Rus Şarkıcı Sergey Zukov’un  da bulunduğu misafirlerle sohbet eden YDA Dalaman Havalimanı Genel  Müdürü Hamdi Güvenç,  dört yıl içerisinde 7.si gerçekleştirilen “ITF” organizasyonlarının  bir dünya devi olan,Intourist/ThomasCook Acentesi tarafından organize edildiğine işaret ederek, “Turizm açısından çok önemli olan bu organizasyonu bölgemizde gerçekleştiren Intourist/ThomasCook Acentesi yetkililerine teşekkür ediyorum.  Bölge Turizmine, tartışmasız bir şekilde, önemli yararlar sağlayan bu organizasyonların başarısı ve yarattığı pozitif etkinin teşviki ile bu çalışmaların sürdürülmesi, yeni hedeflerin yer alması ve geliştirilerek devam ettirilmesi önemli”  dedi.

Organizasyonun amacının yerel yönetimler ve İşletmecilerle yüz-yüze buluşma/görüşme fırsatının yaratılması olduğuna işaret eden Güvenç, “Bu kapsamda,  doğrudan temaslar sağlanarak iş olanaklarının geliştirilmesi doğrultusunda, öngörülen faydaları arttırmak hedefleniyor. Bölgemizde bulundukları süre içinde,  400 acenteci konukla bağlantılarını geliştirmeyi planlayan, Bölgemizin turizm yatırımcıları ve konaklama tesislerinin yöneticileri de bu organizasyonda yer alıyorlar” diye konuştu.

Güvenç,  sözlerini şöyle tamamladı:

“Rus turizm potansiyelinin, tatil tercihlerini kullanırken, bölgemizi ve organizasyonda yer alan tesislerimizi seçmesini sağlayarak; maksimum fayda üretebilme imkanları yaratacak olan bu organizasyon,Acente ve konaklama tesislerinin birlikte yaratacağı sinerji ile bölgemize ve işletmelerimize ciddi geri dönüşler sağlamayı hedefliyor”

Muğla’ya Hayran Kaldılar

Organizasyon kapsamında bölgeye gelen Rus misafirler, adeta bölgeye hayran kaldılar. Toplantının yapıldığı otelde düzenlenen etkinliğe katılan YDA Dalaman Havalimanı Genel  Müdürü Hamdi Güvenç, Intourist/ThomasCook Acentesinin bölgedeki başarılarından dolayı  Genel Müdür  Viktor Topolkaraev, CEO  Thomas Hohn , Style Mananging Şehmus Yüksekses  ve Ürünler Müdürü İsmail Bölükbaşı’na başarı plaketlerini takdim etti.

Genel Müdür Güvenç, ayrıca Intourist’in Moskova, Peterburg, Kazan, Ekaterinburg  ve Samara şehirlerinde en çok satış yapan şehir birincilerine de teşvik ödülleri verdi.

Intourist/ThomasCook CEO’su  Thomas Hohn ise YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç’e değerli katkılarından dolayı plaket takdim etti.

İntourist Style Managing Director’ü Şehmus Yüksekses ise “Bize sonsuz desteklerini sağlayan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Sayın Hamdi Guvenç’e, LibertyGroup Genel Müdürü Sayın Mehmet Biçer ve ekibine, Misafir etmekten memnun kaldığımız katılımcı acentalara,İntourist Thomas Cook Ceo’su Sayın Thomas Hohn, Genel Müdür Sayın Victor Topalkaraev ve Ürünler Müdürü Sayın İsmail Bölükbaşı’na  ve emeği gecen tüm şirket çalışanlarına da sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim” diye ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.