Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C
REKLAM ALANI
Ocak 20, 2018 6:56 am
1.669
A+
A-

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar:

“DÖNÜŞÜM DİYENLER, DALAMAN’DA KAZANIP, ORTACA’DA HARCIYOR”

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, Pazar günü yapılacak olan seçimlerde esnaflardan destek istedi.

Görev yaptıkları 12 yıldır, Dalaman esnafına hizmet ettiklerini anlatan Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, “bu süreç içerisinde asla ayrıştırıcı olmadık, hiçbir siyasi ayrımı gözetmeksizin birleştirici olduk. Bundan dolayıdır ki esnaflarımız bizlere 12 yıldır görev veriyorlar. Değişim, dönüşüm diyerek aday olan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Önce kendinizi değiştirin sonra esnafı değiştirmeye çalışın” dedi.

-Hiçbir esnafı geri çevirmedik

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, “ben esnaflıktan gelen bir insanım, göreve geldiğimiz günden itibaren tüm arkadaşlarımızla birlikte bu doğrultuda hizmet verdik. Hiçbir esnafımızın işini halletmeden odamızdan geri çevirmedik. Bununla birlikte sanayi esnafımızın derdine çare olduk. Sık sık yaşanan hırsızlık olaylarına karşılık sanayi çarşısında güvenlik tedbirleri aldık. Esnaflarımızın daha iyi şartlarda hizmet alması için içerisinde toplantı salonunun da yer aldığı binamızı hizmete açtık. İnşallah tekrar göreve geldiğimizde de en büyük hedeflerden bir tanesi Dalaman için çok önemli olan “DESO Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi”ni yapmayı planlıyoruz. KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediğimiz girişimcilik kurslarıyla esnaf arkadaşlarımıza iş imkaları sağladık. Kısacası 2018 yılı ve devamında yeni projelerle Dalaman esnafımıza taze kan olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

-Dalaman’ı nereden yöneteceksiniz

Hiçbir işini Dalaman esnafıyla yapmayan kişinin aday açıklamasının ardından “Değişim, dönüşüm” sloganları attığını dile getiren Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, “bizde kaçak seçim olmaz. Gerekli duyuruları yaparak seçime gidiyoruz. Yapacakları çalışmaları bile anlatırken Dalaman’ın basını varken başka bir ilçedeki gazeteye reklam vererek açıklama yapıyorlar. Muhasebecileri dahi Ortaca’dan, hangi işlerini Dalaman sanayisinde halletmişler. Hangi esnafa katkıları olmuş. Dönüşüm değişim diyorlar. Önce kendinizi dönüştürün değiştirin, sonra esnafı değiştirmeye çalışın. Dalaman’da kazanıyor, Ortaca’da harcıyor. Bu işler öyle dedikodu yapmakla olmuyor. Dalaman’ı nereden yöneteceksiniz. Oda başkanlığı tecrübe ve çalışmalarla olur. Verdiğimiz her sözü tuttuk, tutmaya devam edeceğiz. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde tüm esnaflarımız doğru kararı vereceklerdir. Şimdiden Dalaman için hayırlısı olsun” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.