Dolar 34,1142
Euro 38,0943
Altın 2.866,16
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 27°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 28°C

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA MUĞLA’NIN RAKİPLERİ BELİRLENDİ

Eylül 18, 2024 1:44 pm | Son Güncellenme: Eylül 18, 2024 1:46 pm
63
A+
A-

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA MUĞLA’NIN RAKİPLERİ BELİRLENDİ

Muğlaspor’un rakibi Sarıyer

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu eşleşmeleri bugün yapılan kura çekiminin ardından belli oldu.Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimisonrası Muğlaspor Sarıyer ile eşleşti.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekiminde Muğla temsilcisi Fethiyespor’un da içerisinde bulunduğu takımlar arasında kura çekimi gerçekleşti. Fethiyespor’un rakibi Düzce Cam Düzcespor oldu.

 Fethiye’nın rakibi Düzce’den

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, Fethiyespor’un da içerisinde bulunduğu takımlar arasında kura çekimi gerçekleşti. Fethiyespor’un rakibi Düzce Cam Düzcespor oldu. Kupanın 2. tur kura çekiminde küçük numarayı çeken takımlar kendi sahasında oynamaya hak kazandı. Fethiyespor, Düzce Cam Düzcespor’u Fethiye Şehir Stadı’nda ağırlayacak. Türkiye Kupası 2. tur müsabakaları 8 Ekim Salı, 9 Ekim Çarşamba ve 10 Ekim Perşembe günleri oynanacak. Fethiyespor’un kupada hangi tarihte oynayacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu’nda, 1. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 16 takımın yanı sıra Nesine 2. Lig’den 18, Nesine 3. Lig’den ise 30 olmak üzere toplam 64 takım mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde oynanacak, müsabaka programı ise daha sonra ilan edilecek.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen törenle yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonu’nda düzenlenen kura çekim törenine TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Erdinç Erdoğan, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. Kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirilen kura çekimine TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin ile TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.