Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

“Yaşanan olumsuzluklara rağmen çalışıyoruz”

“Yaşanan olumsuzluklara rağmen çalışıyoruz”
REKLAM ALANI
Mart 16, 2017 8:53 am
2.549
A+
A-

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş:

“Yaşanan olumsuzluklara rağmen çalışıyoruz”

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, yaptığı yazılı açıklamada Dalaman Devlet Hastanesinde Dermatolog, Genel Cerrahi, Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz ve Diyetisyen doktorlarının göreve başladığını bildirdi.

Ülke nüfusununher geçen gün hızla arttığını, Dalaman’ın da bu artıştan nasibini ortalamanın üzerinde aldığının altını çizen Karakuş, doktor ihtiyacının da buna bağlı olarak arttığını söyledi.

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşleri dile getirdi: “Değerli Dalamanlı hemşerilerimiz, Ülkemizin doktor ihtiyacını karşılamak maksadıyla, oligarşik yapının ve onun siyasi destekçilerinin engelleri ile karşılaşsak da, birçok üniversite ve tıp fakültesi hükümetimiz tarafından açılmış, açılmaya da devam edecektir. Bir yandan “ihtiyaçları karşılayın” diyerek tepki gösteren “hayırcı” siyasi yapı, kapalı kapılar ardında ilerlemenin önündeki en büyük engeldir. Yaşanan bu olumsuzluklara rağmen, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her koşulda milletimiz için çalışacağız.Doktor ihtiyacımızı her platformda dile getirmekteyiz, Dalaman için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

-Hafta içi tam kadro, cumartesi günü 10:00-14:00 saatleri arasında

Karakuş, açıklamasında, “Doktor ihtiyacımızın önündeki engelleri aşmak için Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın Sağlık Bakanımız, Sayın Muğla Milletvekillerimiz bizlerden desteklerini esirgememektedir. İsteklerimize yanıt verilmiş, hastanemiz kadrosuna Uzm. Dr. Özge Güldoğan (Dermatolog), Opr. Dr. Aydın Boz (Genel Cerrahi), Uzm. Dr. Ferhan Nalbantoğlu (Göz Doktoru), Opr. Dr. Ali Meteoğlu (Kulak Burun Boğaz), Dr. Uzm. Dyt. Seda Doğuer (Diyetisyen) dahil olmuştur.Hastanemiz kadrosuna yeni eklenen doktorlarımız ile beraber 10 uzman doktorumuz Dalaman için daima hizmet etmeye devam etmektedir.Haftaiçi tam kadro hizmet edecek hastanemiz; cumartesi günü de 10:00-14:00 saatleri arasında, Diş polikliniği, Kadın Doğum Polikliniği, Çocuk Hastalıkları Polikliniği olmak üzere halkımızın hizmetinde olacaktır.Her daim, her koşulda, her platformda milletimizinhizmetkarı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

-Dalaman Devlet hastanesi Doktor kadrosu

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman Devlet Hastanesinde, Uzm. Dr. Şirin Atasoy Tekin (Dahiliye), Opr. Dr. Ümit Uluçay (Kadın Doğum), Uzm. Dr. L. Eray Özüesen (Çoçuk Hastalıkları), Uzm. Dr. Özge Güldoğan (Dermatolog), Opr. Dr. Aydın Boz (Genel Cerrahi), Uzm. Dr. Ferhan Nalbantoğlu (Göz Doktoru), Opr. Dr. Ali Meteoğlu (Kulak Burun Boğaz), Dt. Nazife Gülten (Diş Hekimi), Dt. Kadir Deveci (Diş Hekimi), Uzm. Dyt. Seda Doğuer (Diyetisyen), Dr. Behiye Hilal Açıkgöz ve Dr. Aysun Bozok Çavdar’ın görev yaptığını da sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.