Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 15°C

Vatandaşlardan Türk Hava Kurumu’na destek istedi

Vatandaşlardan Türk Hava Kurumu’na destek istedi
REKLAM ALANI
Temmuz 1, 2015 8:02 am
1.399
A+
A-

Vatandaşlardan Türk Hava Kurumu’na destek istedi

Türk Hava Kurumu Köyceğiz Şube Başkanı Meral Gümüş, vatandaşlardan kuruma destek olmalarını istedi.
Köyceğiz Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Meral Gümüş, Türk Hava Kurumu’nun, kurulduğu günden bu yana eğitimden sağlığa kadar birçok sosyal projeye imza attığını söyledi. Kurum adına toplanan Fitre, Zekat ve Bağışlarla yapılan hizmetleri anlattı.
Vatandaşlardan yapılan fitre, zekat ve bağışlarla daha da güçlendiklerini ifade eden Gümüş, ‘’Türk Hava Kurumu olarak yapılan fitre, zekat ve bağışlar ile yüreklerimizi yakan orman yangınlarını söndürmek için yeni aldığımız yangın söndürme helikopterleri ve uçakları ile Avrupa ve Asya’nın en güçlü yangın söndürme uçak filosuna sahip olduklarını ve havadan zirai ilaçlama yaptıklarını dile getirdi.
Türkiye’nin ilk Havacılık ve Uzay Üniversitesi’nin THK Üniversitesi olduğuna işaret eden Gümüş, “Her geçen gün büyüyen, bugün 3 bin 600 öğrenci ile ülkemizin ilk Havacılık ve Uzay Üniversitesi olan THK Üniversitesinde geleceğimizin uçak mühendisleri, pilotları, uzay adamlarına büyük oranda burslu olarak eğitim veriyoruz ve Türk Hava Yollarına pilot yetiştiriyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Paraşütçülerine eğitim veriyoruz. Harp okulu öğrencilerine Planör uçuşu eğitimi veriyoruz ve binlerce gencimize ücretsiz havacılık kurslar düzenliyoruz. Yeni aldığımız son model eğitim uçaklarımızla pilotaj eğitimleri veriyoruz. Eskişehir-İnönü, Antalya-Karain ve Erzincan Eğitim tesislerimizde her yıl 300 bin gencimize yemek ve konaklama dahil ücretsiz havacılık eğitim kursları veriyoruz. Hava Ambulans Uçak ve Helikopterlerimiz ile yaralı ve organ nakil taşımacılığı yapıyoruz, Defter, kalem, boyama kitabı ve boya kalemleri İlköğretim öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıyoruz. Şehit ve Gazi çocuklarına tam burslu eğitim veriyoruz” dedi.
-Türk havacılığının gelişimi için yardımlarınızı bekliyoruz
Benim de katkım olsun demek isteyenlere çağrıda bulunan Gümüş, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da havacılığımızın gelişmesine katkıda bulunmak isteyen, tüm bu faaliyetlerde benim de katkım bulunsun diyen herkesin fitre, zekât ve bağış yardımlarını bekliyoruz. Fitrelerini kurumumuza vermek isteyen vatandaşlarımız, fitre zarflarımızı muhtarlarımızdan, genç kanatlar topluluğu üyelerimizden veya bizzat şubelerimize gelerek temin edebilir ya da Ziraat Bankası Köyceğiz Şubesi: 2008-5217 no.lu hesaba “Fitre” açıklamasıyla birlikte yatırabileceklerdir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.