Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Vali Çiçek’ten şehit ailelerine ziyaret

Vali Çiçek’ten şehit ailelerine ziyaret
REKLAM ALANI
Ekim 12, 2016 11:11 am
1.325
A+
A-

Vali Çiçek’ten şehit ailelerine ziyaret

 

Muğla Valisi Amir Çiçek,Ortaca’da Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy’un ailesini ve Fethiye’de Şehit Piyade Yüzbaşı Özgür Özekin’in ailesini ziyaret etti.

 

Vali Amir Çiçek’in ziyaretlerine İl Jandarma Komutan Vekili Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ortaca kaymakamı Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve ilçe protokolü katıldı.

Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde (METEM) Müdür Yardımcısı olarak görev yapan şehidin babası Faruk Altınsoy tarafından karşılanan Vali Çiçek, şehidin annesi, babası ve kız kardeşleri ile görüştü. Taziyelerini ileterek acılarını paylaştı.

Şehitlerin bıraktığı emanetlere sahip çıkılacağını belirten Vali Çiçek “Bizim için şehitlik, mertebelerin en yücesidir. Şehit ve gazilerimizin bizim için, ülkemiz için yaptıkları fedakarlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Bu nedenle Devletimiz şehit ailelerinin, gazi ve ailelerinin her zaman yanındadır ve onlar için yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Şehit Ailelerimiz için ne yapsak azdır” diye konuştu.

Fethiyeli Piyade Yüzbaşı Özgür Özekin, geçen 25 Eylül’de Hakkari Çukurca’da PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen EYP saldırısında 2 silah arkadaşıyla birlikte ağır yaralanmıştı. Yüzbaşı Özekin, 29 Eylül günü tedavisinin sürdüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde; Ailesi Ortaca’da ikamet eden Şehit Polis Memuru Sefa Altınsoy da Şırnak’ın Cizre ilçesinde 25 Ağustos tarihinde, PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu ağır yaralanmış 28 Eylül günü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşmüştü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.