Dolar 32,5592
Euro 34,8897
Altın 2.432,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Usta eli değmiş gibi

Usta eli değmiş gibi
REKLAM ALANI
Temmuz 10, 2018 8:40 am
2.193
A+
A-

Usta eli değmiş gibi

 

36739466 10155426213527019 3220836807524483072 o - Usta eli değmiş gibi

Emine Karakuş Güven’in, yaklaşık 2 yıldır çalışmalarını yaptığı ilk kişisel resim sergisi, görücüye çıktı.

Yaklaşık 50 tablodan oluşan yağlı boya resimler Dalaman Belediyesi Zübeyde Hanım Kadın Yaşam ve Spor Kompleksi salonunda sergilendi.

 

Sergiye Kaymakam Ali Güldoğan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın yanı sıra davetliler katıldı.

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Emine Karakuş Güven’i yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Çalışmalarının ve başarılarının devamını diledi.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “Belediye Meclis Üyesi Emine Karakuş Güven tarafından hazırlanan resimler Belediye Zübeyde Hanım Sağlıklı Kadın, Yaşam ve Spor Kompleksinde “Deniz Rengin’de Kadın” ismiyle sergilendi. Yapmış olduğu bu güzel çalışmalarından dolayı kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Ayrıca resim sergisine katılan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ederim” dedi.

Emine Karakuş Güven, “resim çalışmalarıma iki yıl önce boş zamanlarımı değerlendirmek için başladım. Resim bu hayatın koşuşturmacasında benim için büyük bir terapi oldu. Yağlı boya resim çalışmalarımı sanatsever dostlarla paylaşmak üzere ilk kişisel sergimi açtım. Sergimde destek olan aileme, sayın kaymakamınıza, sayın belediye başkanımıza, dostlarıma, arkadaşlarıma, belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, belediye müdürleri ve personeline, sevgili büyüklerime, öğretmenlerimize, desteklerini hissettiren herkese gönülden teşekkür ederim. Benim için çok güzel bir tecrübe, çok güzel anı oldu. Sergime katılarak bana destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Melahat Kanbur

 

medyum

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.