Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

Üniversiteliler Köyceğiz’de Plaj hentbolunda buluştu

Üniversiteliler Köyceğiz’de Plaj hentbolunda buluştu
REKLAM ALANI
Temmuz 5, 2018 7:28 am | Son Güncellenme: Temmuz 5, 2018 7:33 am
1.567
A+
A-

Üniversiteliler Köyceğiz’de

Plaj hentbolunda buluştu

DSC 0134 - Üniversiteliler Köyceğiz’de Plaj hentbolunda buluştu

  1. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol ve Hatice Kaya Açık Alan Plaj Hentbol Şampiyonası sona erdi. 22 takımın katılımıyla başlayan turnuvada 264 sporcu mücadele etti. Final müsabakalarının ardından son buldu.

Köyceğiz Prof. Dr. Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbolu Turnuvasında Üniversiteler Spor Federasyonu Hentbol Teknik Kurulu Başkanı Serdar Eler, 22 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada 264 sporcunun mücadele ettiğini söyledi. Turnuvanın bu yıl Ülke genelinde yapılan Seçim’in ertesi günü başlayıp, YKS sınavı öncesi bitmesi nedeni ile tüm olumsuzluklara rağmen organizasyona katılımın olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getiren Eler, öğrencilerin hentbolun gelişimine katkı sağlamak için ellerinden geleni yaptığını ifade etti.

DSC 0103 - Üniversiteliler Köyceğiz’de Plaj hentbolunda buluştu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Hentbol Teknik Kurul Başkanı Doç. Dr. Serdar Eler de turnuvaya katkılardan dolayı Öçalmaz, Dolu ve Ceylan’a plaket takdim etti.

AÇIK ALAN KUPA Kenan ENGİN - Üniversiteliler Köyceğiz’de Plaj hentbolunda buluştu

Şampiyonayı değerlendiren Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, ‘’İlçemizde bu yıl 21’ncisi düzenlenen Yaşar Sevim Üniversiteler Plaj Hentbol turnuvasını tamamladık. Şampiyona sonucunda başarı elde eden takımlarımızı kutluyorum. Gelecek yılki şampiyonada tekrar buluşmak üzere katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum .Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, İlçe Kaymakamımıza, İlçe Jandarma Komutanına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne, İlçe Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunu Ekibine, Köyceğiz Belediye Spor Kulübüne, Sivil Toplum Temsilcilerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Muhtarlarımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Belediye çalışanlarımıza, 5 günlük etkinliğimiz boyunca konuklarımıza kontenjan açan, Kaunos Otel, Panorama Otel, Alila Otel, Özay Otel, RoseApart, Flora Otel, Yakamoz Apart ve Tango Pansiyon işletmecilerine, yine 5 günlük etkinliğimiz süresince bizleri yalnız bırakmayan Yerel Gazetecilerimize ve diğer emeği geçen herkese, katılımlarıyla bizleri onurlandıran Köyceğiz Halkıma, Misafirlerimize ve Hentbol severlerine sonsuz teşekkürlerimi sunar, müsabakalar sonrasında kupa alan alamayan tüm takımlarımızı kutlar, Başarılarının devamını dilerim ”dedi.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç DOLU, yaptığı konuşmada, organizasyonun 21 yıldır devam etmesinde katkısı olan Köyceğiz Belediyesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonuna teşekkür etti. Akdeniz ve Ege’nin birleştiği yerde Köyceğiz Gölü’nün kucakladığı yeşil ile mavinin buluştuğu ilçemizde, artık Köyceğiz’in bir parçası haline gelen ve sizlerin de katılımıyla canlanan şampiyonaya her yıl olduğu gibi bu yılda ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyar, katılan üniversitelere başarılar diliyorum “dedi.

Turnuvada dereceye giren üniversitelere ve sporculara ödüllerini Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz verdi. Plaket Töreninden sonra ödüller sahibini buldu.

Üniversite Kadın Takımlardan; Birinciliği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi,  ikinciliği Uludağ Üniversitesi, üçüncülüğü de Celal Bayar Üniversitesi elde etti.

Erkek Takımlardan; Birinciliği Akdeniz Üniversitesi, ikinciliği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, üçüncülüğü Marmara Üniversitesi elde etti.

Hatice Kaya açık Alan Plaj Hentbol şampiyonası finalinde ise Açık Alan Kadın Takımlardan; 1. Andromeda  2.Real Anka, 3.Köyceğiz, Açık Erkek Takımlardan; 1.Sebat Spor, 2.Muğla BüyükŞehir Belediye Spor,3.Manisa  Goodfellas oldu.

-Köyceğiz Belediyesi Basın Bülteni

bahçelievler medyum

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.