Dolar 32,3408
Euro 35,1094
Altın 2.240,60
BİST 8.908,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 15°C
Az Bulutlu
Muğla
15°C
Az Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 13°C
Cts 16°C

Ukraynalı elçiler hediyelerle uğurlandı

Ukraynalı elçiler hediyelerle uğurlandı
REKLAM ALANI
Eylül 30, 2016 6:42 am
1.372
A+
A-

Ukraynalı elçiler hediyelerle uğurlandı

“DiscoverThe World ForChildren” projesi kapsamında Ukrayna’dan, Türkiye’ye gelen 30 kimsesiz çocuk 1 haftalık tatilin ardından Dalaman Havalimanından hediyelerle uğurlandı.
AnexTour’un sosyal sorumluluk projesi “DiscoverThe World ForChildren” kapsamında Ukrayna’da bulunan 4 farklı yetimhaneden sanat ve spor alanındaki başarıları kriter alınarak seçilen 30 kimsesiz çocuk 1 hafta boyunca Fethiye ve Dalaman’da hem tatil yaparak hem de sosyal etkinliklere katılarak bölgeyi ve Türk kültürünü tanıma fırsatı buldu.
Küçük misafirleri havalimanından Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç uğurladı.
– Geleceğin Türkiye sevdalıları
Dalaman Havalimanını işleten firma olarak aynı zamanda Ukrayna fahri konsolosu olduklarını hatırlatan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç; “AnexTour sosyal sorumluluk projesi kapsamında 30 Ukrayna’lı kimsesiz çocuğu Türkiye’ye getirerek ağırladı. Ukrayna fahri konsolosu olmak bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Çocuklara ülkenin, Dalaman’ın güzelliklerini tanıtmış oldular. Bizde havalimanı olarak kendilerini destekledik.” diye konuştu.
Organizasyonu Ukrayna’da daha da yaygınlaştırmayı istediklerini ifade eden Güvenç, “çocuklarımızı hediyelerini vererek uğurladık. AnexTour’a bu projesinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer ülkelerde de bu tür organizasyonlar yapmak arzusundayız. Bu çocuklar bizimde çocuklarımız. Dünya kardeşliğine, Dünya çocuklarının dayanışmasına katkıda bulunmaktan mutlu olduk. Bu çocuklar aynı zamanda geleceğin Türkiye gönüllüleri, Türkiye sevdalıları, gönüllü tanıtım elçilerimiz olacaklar.” dedi.
– Ukrayna’dan gelen yolcu sayısında yüzde yüz artış
Ukrayna’da büyük bir potansiyel olduğunun altını çizen Genel Müdür Güvenç, şunları kaydetti; “AnexTour operatörü Ukrayna’da bu sene ciddi atak yaptı. Ukrayna’dan bu sezon gelen yolcu sayısı şuanda 65 bini geçti. Sezon bitimi bu sayı büyük bir ihtimal ile 68 bin civarı olur. Bu bir önceki yıla göre yüzde yüzden fazla bir artış demek. 29 binden 68 bine çıkmış, Şuan 3 şehirden tur geliyor, diğer şehirlere de girmek lazım. Bu sayı artarak devam edecektir inşallah, Havalimanı olarak tur operatörlerimizin faaliyetlerini destekliyoruz. Ukrayna’nın diğer şehirlerinden uçak konulduğu takdirde, Turizm Bakanlığı’nın da katkılarıyla maddi, manevi yanlarındayız.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.