Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Türk Sanat Müziği Korosundan bahar konseri

Türk Sanat Müziği Korosundan bahar konseri
REKLAM ALANI
Mayıs 9, 2018 3:52 pm
2.076
A+
A-

Türk Sanat Müziği Korosundan bahar konseri

DSC 0032 - Türk Sanat Müziği Korosundan bahar konseri

Konsere Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda Türk Sanat Müziği sevenleri katılım gösterdi.

Köyceğiz Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerinden biri olan, Belediye Türk Sanat Müziği Korosu 4 Mayıs 2018 Cuma günü Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Salonunda Bahar Konseri verdi. Türk Sanat Müziğinin ileri gelen hocaları ve yönetiminde öğretmen, doktor, iş kadınları ve erkeklerin bir araya gelerek oluşturulan 20 kişilik (Adil Sirkecioğlu, Altan Köksal, Battal Şahin, Bilal Aydemir, Cahit Telkök,  Cevriye Demir, Fahriye Karahacıoğlu, Fahriye Köksal, Halil Birecikligil, Hüseyin Ay, Kubilay Durukan, Müjgan Telkök, Nevin Atmacaoğlu, Nuray Şahin, Perihan Şahin, Oytun Yüksel, Sevcan Kurutçu, Suat Işık Özten, Şahide Tülerli, Zeynep Arda Dağdelen) koroda; Erhan İşseveroğlu keman, Demet Doğruöz kanun, Bülent Keklik ud, Müjgan Telkök, Çağrı Sömenlioğlu Ritm’de Türk Sanat Müziğinin unutulmaz eserlerini dinleyicilere sundular. Yönetmen Suat Işık Özten,“Yaklaşık bir sezondan beri her gün amatör bir ruh ile çalışıyoruz, bu güzel bir geceye tüm müzikseverler ile buluştuk “dedi.

Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirilen konserde izleyenlere sanat müziğinin birbirinden seçkin eserlerini seslendirdiler. Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen Köyceğiz Belediyesi Türk Sanat Müziği konserine sanatseverlerin ilgisi yoğundu. Sanat Müziği severlerin salonu hınca hınç doldurması sanata olan düşkünlüğünün ayrı bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, konserin sonunda koroyu temsilen Suat Işık ÖZTEN’e çiçek verdi. Konseri onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Kamil Ceylan, gecede yaptığı konuşmada, “Sanat Müziği koromuz birbirinden güzel şarkılar icra ederek muhteşem bir müzik ziyafeti sundu ve bizlere müstesna bir gece yaşattı. Koro şefimiz başta olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum. ”Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.