Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

-TUİ’nin üst düzey yöneticileri Dalaman’da

-TUİ’nin üst düzey yöneticileri Dalaman’da
REKLAM ALANI
Eylül 5, 2013 9:31 am
1.593
A+
A-

2 -TUİ’nin üst düzey yöneticileri Dalaman’da3 -TUİ’nin üst düzey yöneticileri Dalaman’da6 -TUİ’nin üst düzey yöneticileri Dalaman’da-TUİ’nin üst düzey yöneticileri Dalaman’da

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç’in aylardır yürüttüğü çalışmalar sonrasında

dünyaca ünlü seyahat acentesi TUİ-SUİSSE’nin CEO’su Martin Wittwer ile uçak şirketi Edelweiss Airlines’in CEO’su Karl Kistler’in aralarında bulunduğu üst düzey 154 yönetici ve 8 isviçreli gazeteci Dalaman’a geldi.

-ATM Genel Müdürü Hamdi Güvenç: “her yıl dünyanın farklı bir bölgesinde toplanan TUİ’nin üst düzey acente yöneticilerinin Dalaman’a gelmesi bölge turizmi açısından çok önemli” dedi.

-İsviçre’nin Zürih kentinden Dalaman’a gelen Airline’e ait uçağın pilotluğunu şirketin Ceo’su Karl Kistler Yaptı 

Misafirler, ATM Dalaman Dış Hatlar Terminaline gelişlerinde Muğla ve Türkiye’nin farklı yörelerinden oluşan ezgiler sergileyen dans grubu tarafından karşılandılar.

TUİ-SUİSSE’nin CEO’su Martin Wittwer ve İsviçreli misafirler yapılan karşılama töreni için ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç’e teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler. Karşılama törenine Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek ve Muğla Turizm Müdürü Kamil Özer’de katıldı. 

“MUĞLA TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ” 

ATM Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç, dünyaca ünlü seyahat acentesi TUİ’nin İsviçreli üst düzey acente yöneticileri ve 8 İsviçreli gazetecinin katıldığı, “World Experience 2013” toplantısını Dalaman’da yapmasının önemine işaret ederek, “Her yıl dünyanın farklı bir bölgesinde toplanan TUİ’nin üst düzey acente yöneticilerinin Dalaman’a gelmesi bölge turizmi açısından çok önemli” dedi.

Güvenç, TUİ’nin üst düzey yöneticilerinin 2 gün boyunca Muğla’nın doğal güzelliklerini tanıma fırsatını bulacağına işaret ederek, “Misafirlerimiz ilk gün Göcek’ten tekne ile bir yolculuğa çıkacaklar. Misafirlerimiz TUİ’nin kendi otellerinde ağırlanacaklar. Bu Dalaman bölgesinin tanıtımı açısından çok güzel. En önemlisi ise bu etkinlikler bölgemizin İsviçre’de tanınırlığını artıracak. Önümüzdeki sezon İsviçre’den Dalaman bölgesine gelen turist sayısında artış bekliyoruz” diye kaydetti.

Bu arada, İsviçre’nin Zürih kentinden Dalaman’a gelen Edelweiss Airlines’e ait uçağın pilotluğunu şirketin CEO’su Karl Kistler’in yaptığı öğrenildi. 

TUİ HAKKINDA

Dalaman’da yapılan toplantının önemini ortaya koymak açısından TUİ Hakkında bazı bilgilere göz atmak lazım.

TUI merkezi Almanya’nın Hannover kentinde bulunan uluslararası bir turizm şirketi. TUI grubunun bünyesinde 348’i Almanya dışında olmak üzere toplam 187 yan şirket mevcut.  TUI grubunun sahibi olduğu şirketlerin arasında oteller, seyahat acenteleri, uçak şirketleri ve gemi şirketleri bulunuyor. Dalaman’a gelen üst düzey yöneticiler İsviçre’deki TUİ-SUİSSE’de görev yapıyorlar.

Ömer Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.