Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Su Otomotiv-Coşku Rehabilitasyon buluşması

Su Otomotiv-Coşku Rehabilitasyon buluşması
REKLAM ALANI
Aralık 4, 2012 3:02 pm | Son Güncellenme: Aralık 5, 2012 11:00 am
1.840
A+
A-

>>ÖMER KUNDAKCI

Su Otomotiv-Coşku Rehabilitasyon buluşması

COŞKU+031..2 - Su Otomotiv-Coşku Rehabilitasyon buluşmasıOrtaca’da faaliyet gösteren Özel Ortaca Coşku Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören bir grup öğrenci “Engelliler Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Su Otomotiv’in davetlisi oldu. Öğrencileri Su Otomotiv sahibi ve şirket müdürü Tufan Kani Demirören ile Su Otomotiv servis müdürü Orhan Yiğit karşıladı. Yanlarında görevli öğretmenleriyle birlikte firmada son model otomobillere binerek keyifli dakikalar geçiren öğrenciler firmanın satış, servis, yıkama, boya ve mekanik bölümlerini gezdiler. Ziyarette öğrencilere çanta, boyama kitabı, kalem ve çeşitli hediyeler verildi. İlk kez bir otomobilin direksiyonuna geçme imkanı buldukları için heyecanlı olduklarını ifade eden Öğrencilerden Döndü Ardıç ve Mehmet Tosun “ilk defa biniyoruz çok mutluyuz. Öğretmenlerimize, müdürümüze ve bizi ağırlayan firmaya teşekkür ediyoruz” dediler.Su Otomotiv servis müdürü Orhan Yiğit tüm engellilerin engelliler gününü kutlayarak “engelliler haftası dolayısıyla özel rehabilitasyon merkezinde bulunan ilçemizdeki öğrencilerimizden bir bölümünü şirketimize davet ederek böyle bir organizasyonu yaptık. Servislerimizi gezdiler, araçları tanıttık ve hediyelerle uğurladık. Memnun ayrıldıkları için bizlerde mutlu olduk” dedi.Özel Ortaca Coşku Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü İlkem Tan ise “3 Aralık dünya engelliler günü olması nedeniyle Su Otomotiv firmasını ziyaret ettik. Çocuklarımızı ve bizleri çok iyi karşıladılar. Hediyeler vererek otomobilleri tanıttılar. Çocuklarımız otomobillere binme fırsatı buldular. Çocuklarımıza bu imkanı sağlayan firma yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. İlkem Tan “yılda bir defa da olsa bu özel çocukların hatırlanması onları çok mutlu ediyor. Engelliler haftası boyunca birçok yere ziyaretlerde bulunuyoruz. Kurum ve kuruluş temsilcilerinin de hafta içerisinde rehabilitasyon merkezlerini ve engelli çocukların ailelerini ziyaret etmeleri onları daha da mutlu edecek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.