Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

SICAK HAVALAR DALAMAN SOKAKLARINI BOŞ BIRAKTI

SICAK HAVALAR DALAMAN SOKAKLARINI BOŞ BIRAKTI
REKLAM ALANI
Temmuz 27, 2013 5:36 am | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 8:31 pm
1.636
A+
A-

SICAK HAVALAR DALAMAN SOKAKLARINI BOŞ BIRAKTI

Hava sıcaklıklarının günden güne arttığı köyleriyle birlikte 38 bin nüfuslu Dalaman da termometreler 35-40 derece arasında seyrediyor.

Sıcaklardan bunalan vatandaşlar kendilerine çeşitli serinleme yöntemleri bulurken, bazı vatandaşlar ise ramazan ve orucu da bahane ederek evlerinden dışarı çıkmıyor.

Ramazan ayında oruç tutan vatandaşlar sıcak havada açlık ve susuzluğu daha fazla hissedince sokaklar boş kaldı. Öğle saatlerinde Cumhuriyet Caddesi ve Ptt Sokakları’ndaki büyük sessizlik dikkat çekti. Günün her saati yüzlerce insanın doldurduğu Cumhuriyet caddesi ve işlek sokaklar sıcak hava ve Ramazan ayı sebebiyle boş kaldı.

Diğer günlerde vatandaşların tıklım tıklım doldurduğu Cumhuriyet Caddesindeki  ve Belediye parkı, Dinlenme Parkları bile sessizliğe büründü.

Vatandaşların sıcaklar ve orucu bahane ederek evlerinden çıkmamalarından en çok şikayetçi olan kesim ise esnaflar oldu.

Vatandaşların ancak akşam üzeri hava serinlemeye başladığında sokaklara çıkıp alışveriş yaptığına vurgu yapan esnaf Murat Alkan, “Sıcaklar esnafı da vurdu. Ramazan ve oruç ile birleşince kimse sokağa çıkmaya cesaret edemiyor. Bayram alışverişini bekliyoruz. Akşama kadar bizde işyerlerimizde oturup müşteri bekliyoruz”.dedi

Haber Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.