Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

-Şans kapıyı üçüncü kez çaldı

-Şans kapıyı üçüncü kez çaldı
REKLAM ALANI
Ağustos 5, 2014 2:34 pm
1.359
A+
A-

-Şans kapıyı üçüncü kez çaldı

 

Milli Piyango idaresinin 2 Ağustos 2014 tarihli 925. Hafta Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye isabet eden kupon Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Halide Sünetci isimli bayide oynandı. Milli Piyangonun 2 haftadır devreden Sayısal Loto’da, 01 – 03 – 07 – 29 – 32 – 45 numaralarını bilen bir kişi 4.740.905,55 TL’nin sahibi oldu.

 

-Üçüncü kez büyük ikramiye

Köyceğiz’de eşi Halide Sünetci ile birlikte 18 yıldır şans oyunları bayiliği yaptığını söyleyen Mehmet Sünetci “daha önce de iki defa büyük ikramiye vermiştik bu üçüncüsü oldu. bugünkü ikramiyemiz 4 milyon 740 bin 905 lira 55 kuruş. Bir kişi aldı, talihliye hayırlı olsun, güle güle yesin. İyi günlerinde kullansın. Allah sağlık versin, en önemlisi sağlık. Kaç kolon oynadığını bilmiyorum ama şans olduktan sonra tek kolona da çıkar. Hiç umudunuzu yitirmeyeceksiniz. Yeterki kalbin istesin. İstemek, canı gönülden istemek önemli. Allah veriyor” diye konuştu.

 -Köyceğiz milyoneri merak ediyor

Diğer taraftan büyük ikramiye isabet eden şanslı Köyceğiz’de merak konusu oldu. Vatandaşlar büyük ikramiyenin sahibinin kısa sürede çıkmasını bekliyorlar. Tek istekleri ise şanslının ilçede ikamet ediyor olması ve paranın bölgeye hizmet için kullanılması.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.