Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

“Sağlık çalışanlarımız en kutsal görevi yapıyor”

“Sağlık çalışanlarımız en kutsal görevi yapıyor”
REKLAM ALANI
Mart 17, 2018 9:26 am
1.448
A+
A-

Ortaca Belediye Başkanı Karaçelik,

“Sağlık çalışanlarımız en kutsal görevi yapıyor”

Ortaca Devlet Hastanesi personeli 14 Mart Tıp Bayramına daha da anlam katmak için Kızılay-Ortaca Devlet hastanesi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenledi.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ise, yaptığı açıklamayla sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladı.

OMR 0045 - “Sağlık çalışanlarımız en kutsal görevi yapıyor”

HASAN KARAÇELİK

-“Şimdi birlik zamanı, Kan ver Can ver”

Ortaca Devlet hastanesi personeli “Şimdi birlik zamanı, Kan ver Can ver” sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kampanyaya sağlık çalışanlarının yanı sıra vatandaşlar da bağışta bulunarak destek verdi. Kızılay görevlileri bağış için müracaatta bulunan vatandaşlara bilgi verdi.

-“24 saat canla başla görev yapıyorlar”

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladı.

Sağlık çalışanlarının en kutsal görevi yaptıklarına işaret eden Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “Sağlık çalışanlarımız yaz kış, yağmur çamur, gece gündüz demeden 24 saat canları uğruna canla başla görev yapıyorlar. Bu görevi yerine getirirken şiddete de maruz kaldıklarını görüyoruz. Dileğimiz sağlık çalışanlarının güven ve huzur içerisinde görevlerini yapmaları ve mutlu olmaları. Bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımızın gününü kutluyorum. Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.