Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Saatcı Dalaman’da

Saatcı Dalaman’da
REKLAM ALANI
Aralık 4, 2014 1:24 pm
1.491
A+
A-

Saatcı Dalaman’da

 

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı bugün Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret etti. İlk ziyaretini geçtiğimiz günlerde talihsiz bir şekilde makam şoförünü kaybeden Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e gerçekleştiren Saatcı, Karaçelik’e başsağlığı diledi. Ortaca’nın ardından seçimler sonrasında ziyarete gidemediği Köyceğiz ve Dalaman Belediye Başkanlarını da makamlarında ziyaret eden Saatcı, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Atamalar veya seçimler sonrası yeni göreve seçilen kurum ve kuruluş başkanları ile 16 yıllık belediye başkanlığı sürecinde her zaman sıcak ilişkiler içinde olan ve kurumların koordineli bir şekilde işlemesini sağlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman Belediye Başkanlarını makamlarında ziyaret etti.

 

Başkan Ceylan, “Bu ziyaretler kurumlar için önemli”

Beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Saatcı, ilk olarak geçtiğimiz günlerde makam şoförü Enver Öztürk’ü talihsiz bir şekilde kaybeden Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e taziye ziyaretinde bulundu. Buradaki ziyaretinin ardından Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı kazandığı seçim başarısı dolayısıyla tebrik eden Saatcı, 5 yıllık görev süresi boyunca Ceylan’a başarılar diledi. Saatcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceylan ise, bu tür ziyaretlerin kurumlar arasında bağı kuvvetlendirdiğini ifade etti.

 

Başkan Saatcı’nın son tebrik ziyareti ise Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’a oldu. Başkan Saatcı ilçe belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini sürdüreceğini ifade ederken, bugün Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz Belediye Başkanlarını ziyaret ettiğini, ilerleyen günlerde ziyaret etmediği diğer belediye başkanları ile de bir araya geleceğini dile getirdi.

 

Başkan Saatcı, seçimlerin hemen ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Osman Gürün ile Fethiye sınırlarından ayrılarak yeni ilçe olan Seydikemer’in Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü de makamlarında ziyaret etmişti.


 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.