Dolar 32,5020
Euro 34,7689
Altın 2.491,95
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 20°C
Az Bulutlu
Muğla
20°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

PTT A.Ş.; ALIMINI YAPTIĞI YENİ MOTOSİKLETLERİYLE ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ…

PTT A.Ş.; ALIMINI YAPTIĞI YENİ MOTOSİKLETLERİYLE ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ…
REKLAM ALANI
Mart 26, 2015 2:44 pm
1.463
A+
A-

PTT A.Ş.; ALIMINI YAPTIĞI YENİ MOTOSİKLETLERİYLE ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ…

 

 

PTT A.Ş. olarak günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

 

Sözkonusu çalışmalarımızdaki temel politikamız; yenilikçi bir anlayışla birçok hizmeti Ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektir.

 

Bu kapsamda; posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup Ülke genelinde bulunan PTT A.Ş. Başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir.

 

Hizmete verilen yeni motosikletler; müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş. imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptirler.

 

Söz konusu motosikletlerden 38 adeti Muğla PTT A.Ş. Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup Muğla İli’mizde yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının  taşınması hizmetinde kullanılacaktır.

 

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde vatandaşlarımızın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtir, alımı yapılan yeni motosikletlerimizin halkımıza hayırlı olmasını dileriz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.