Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Paralı Göcek tüneline tepki bitmiyor

Paralı Göcek tüneline tepki bitmiyor
REKLAM ALANI
Eylül 16, 2017 7:40 am
1.785
A+
A-

Paralı Göcek tüneline tepki bitmiyor

Vatan Partisi Ortaca İlçe Örgütü, Göcek Tüneli’nin ücretsiz olması, tamamlanan ancak bir türlü hizmete açılamayan ikinci tünelin de hizmete açılması için kampanya başlattı. Eski tünelin ise güvenlik sorunu oluşturduğuna dikkat çekilerek Ortaca’da imza kampanyası başlattı.

Screenshot 20170915 144930 - Paralı Göcek tüneline tepki bitmiyor

Tünel ücretine bir yılda ikinci zam yapıldığını ifade eden sürücüler, sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Bazı sürücüler, 1,5 litre mazot fiyatına 800 metre tünelden geçtiklerini belirttiler.

Ortaca Cumhuriyet caddesinde kurdukları stand ile hangi siyasi görüşten olunursa olunsun kampanyaya destek isteyen Vatan Partisi Ortaca İlçe Örgütü, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.

*Ülkemizde bulunan 172 tünelden  sadece Göcek Tüneli ücretlidir.

*Seçimlerde ücretsiz olacağı sözü verildi fakat ücretsiz olması bir yana zam yapıldı.

*Son iki yılda yapılan 3 zamla birlikte geçiş ücretleri; birinci sınıf araçlar (otomobil) için 5 TL., ikinci sınıf araçlar (kamyonet) için 7 TL., üçüncü sınıf araçlar (dingilli kamyon) için 10 TL., dördüncü sınıf araçlar (TIR) için 15 TL’ye çıkarıldı.

*Tünel, geçen herkesin göreceği üzere her yerinden su akıtıyor. Bu durum ciddi güvenlik sorunu oluşturuyor.

*Tünelin pahalılığı ve güvenlik endişesi yurttaşları tek şeritli, bariyersiz, dar, aydınlatılması olmayan dağ yolundan gitmeye mecbur bırakıyor.

*Devletimizin tünelin yanına yaptığı yeni tünel bitmiş olmasına rağmen henüz hizmete açılmamıştır.

Vatan Partisi Muğla olarak;

*Devletin yaptığı yeni tünelin bir an önce ücretsiz şekilde hizmete açılması, açılamıyorsa mevcut tünele yapılan zamların geri çekilmesini talep ediyoruz.

Sadece buradan değil bölgedeki ilçe teşkilatlarımız aracılığıyla da bakanlığa verilmek üzere imza topluyoruz.

*Hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun tüm Muğlalı hemşehrilerimizi kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.