Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

ÖZTÜRK, “TEK HEDEFİMİZ MİLLETİMİZİN UMUDU OLMAK

ÖZTÜRK, “TEK HEDEFİMİZ MİLLETİMİZİN UMUDU OLMAK
REKLAM ALANI
Mart 2, 2015 11:54 am
1.428
A+
A-

ÖZTÜRK, “TEK HEDEFİMİZ MİLLETİMİZİN UMUDU OLMAK

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI NİHAT ÖZTÜRK, MARMARİS’TE TEŞKİLAT MENSUPLARI MUHTARLAR VE STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

NİHAT ÖZTÜRK, “TEK HEDEFİMİZ MİLLETİMİZİN UMUDU OLMAK VE UMUTLARINI YARINLARA TAŞIMAK” DİYE İFADE ETTİ

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, Marmaris’te teşkilat mensupları, muhtarlar ve STK temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada, “Tek hedefimiz Milletimizin umudu olmak ve umutlarını yarınlara taşımaktır. 14 Ağustos 2001’de bir ay sonraki memur maaşını dahi ödeyemeyecek duruma gelinen o karanlık günlerden, IMF’ye umut bağlamış bir ekonomiden bugünlere gelindi. Bugün dünya’da ve tüm uluslararası arena da Türk Milletinin yükselişini görmek benim için onur ve gurur kaynağıdır. Bugünlere kolay gelinmedi. Bugünlere gelinen süreçte alın teri döken ve emek veren, bu dava uğruna çalışan tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

Öztürk, 13 yıldır AK Parti içinde siyaset yaptığına işaret ederek,  “Sizlerden birisiyim. Gökten zembille inmiş bir siyasetçi falan değilim, sandık başkanlığı yapmış, mahalle başkanlığı yapmış, İlçe yönetimlerinde bulunmuş, İl yönetiminde bulunmuş ve son 4 yıl boyunca AK Parti İl Başkanlığı yapan teşkilatın dilinden anlayan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım” diye konuştu.
Muğla’nın Sorunlarını Biliyorum

 

Muğla’nın dertlerini, sıkıntılarını ve geleceğe dair beklentilerini çok iyi bildiğini ve  il başkanlığı görevi süresince Muğla’nın geleceği içi mesai harcadığını ve ter akıttığını vurgulayan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Nihat Öztürk, şunları söyledi:

“Muğla’nın her ilçesinin, Marmaris’ten Seydikemer’e kadar farklı yerlerde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarının, dertlerinin çözümü için dün olduğu gibi bundan sonrada zaman kavramı tanımadan teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımızla birlikte mesai harcayacağız.

İlçelerimizin sorunlarının çözümü için teşkilatlarımızın yanı sıra muhtarlarımızla, STK’larımızın kıymetli temsilcileriyle işbirliği içinde hareket edeceğiz”

Öztürk, toplantıya katılanlarla fotoğraf çektirdi ve Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde desteklerini istedi.

Toplantıya, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, Marmaris Kadın Kolları Başkanı Cavidan Öner , Marmaris Gençlik Kolları Başkanı Dündar Uygun ve yönetimleri de katıldılar.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.