Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
BİST 9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Öztürk, Dalaman AK Parti ilçe binasında konuştu

Öztürk, Dalaman AK Parti ilçe binasında konuştu
REKLAM ALANI
Ocak 22, 2018 9:38 am
2.398
A+
A-

Öztürk, Dalaman AK Parti ilçe binasında konuştu

 AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Dalaman AK Parti İlçe binasında Partililere ve Gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Dalaman-Acıpayam yoluna değinen Öztürk, Bu yolda oluşan bozukluklar nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımız var. Yaklaşık 4-5 yıldır mücadele ettiğimiz bu yol için finansal sorunlarımız çözüme kavuştu sayılır. 9 milyon liralık beklemede kalan paramız vardı. Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş beyin çabaları ve bizim emeklerimizle kullanılabilir hale getirdik.

Dalaman-Denizli arasına bağlanan bu yol bölge halkı için önem taşımaktadır. Muğla Valiliğimiz ve Karayolları en kısa sürede çalışmaları başlatacaktır.

Muğla için elimizden geleni yapıyoruz, yapmış olduğumuz yatırımların reklamını iyi yapamıyoruz. Yapılan yatırımlar ciddi yatırımlardır.

Dalaman Yat Limanı için Özel Sektörün her zaman yanındayız

Uzun yıllardır gündemde olan Dalaman Yat Limanı için biz elimizden geleni yaptık. Halen daha yapmaktayız. Dalaman’a Yat limanı yapmak isteyen her kim olursa yanında olacağız.

Biz yapılması konusunda hep destek olduk fakat birileri sürekli yapılmaması konusunda  girişimlerde bulunarak engellemeye çalıştılar. Yatırımlar için girişimlerde bulunduğumuzda çevreciler devreye girerek  mahkemelere intikal eden olaylarla karşılaşıyoruz. Bunu yapan kişilerin arkasında hangi kurumların olduklarını biliyoruz. Özel sektöre sesleniyorum gelsinler buyursunlar. Biz onlara destek vereceğiz. AK Parti olarak Dalaman için yapılacak her yatırımı destek vermekteyiz.

Milas’a Veteriner Fakültesi yaptık

Muğla genelinde yapılan Meslek Yüksek okullarına ciddi katkılarımız olmaktadır. Milas için yapılan Veteriner Fakültesi  iyi bir yatırım oldu. Fethiye keza öyle oradaki okul içinde çalışmalarımız oldu ve iyi bir hale getirildi. Yatağan ilçesinde uzun süreden bu yana inşaat halinde beklemede olan bina için gerekli kaynakları bulduk en kısa sürede ihaleye çıkartıp eğitim vermeye başlayacaktır. Seydikemer ve Kavaklıdere için de pürüzler giderildi.

Dalaman Meslek yüksek okulu için Dalaman belediyesi söz vermişti, verilen sözün tutulmasının takipçisi olacağız. Belediye yapamaz ise biz elimizden geleni yapıp inşaatın tamamlanmasını sağlayacağız.

-Dalaman Havalimanı büyüyor

Dalaman Havalimanı Türkiye’nin 3. Büyük havalimanıdır. Dalaman’ın çehresi değişiyor. 4 milyon’a yakın turist Dalaman’a geliyor.Muğla Turizm’i için çok önemli bir yerdir. Terminal inşaatı gördüğümüz gibi YDA tarafından yapılmaktadır. AK Partili Belediyecilik anlayışı ile 2019’da kazanıp hizmet anlamında her şeyin en iyisini yaparak Dalaman’da güzel işlere imza atacağız”dedi.

Haber: Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.