Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 25°C

ÖZEL DALAMAN LALE BAHÇESİ, KREŞ Ve GÜNDÜZ BAKIM EVİ

ÖZEL DALAMAN LALE BAHÇESİ, KREŞ Ve GÜNDÜZ BAKIM EVİ
REKLAM ALANI
Aralık 24, 2012 3:27 pm | Son Güncellenme: Aralık 24, 2012 3:30 pm
4.290
A+
A-

ÖZEL DALAMAN LALE BAHÇESİ,

KREŞ ve  GÜNDÜZ BAKIM EVİ

Güngör ÇOBAN

Dalaman Aşağı Karaçalı Mahallesin’de 17 Eylül 2012’de  açılan Özel Dalaman Lale Bahçesi, Kreş ve Gündüz Bakım Evine ilgi artıyor.

Anasınıfı eğitimi yaş gruplarına göre dizayn edilmiş sınıfların bulunduğu okulda, Yabancı dil eğitimi, Satranç, Drama, Müzik, Resim, Milli ve manevi  ahlaki ve kültürel değerlere bağlı çocuklar için eğitim veriliyor.

Okul Müdür ; Havva Köse, Okulumuzun kapasitesi 90 kişi ve  şu an 30 öğrencisi var, 800m2 kapalı alan,  600m2 tam donanımlı bahçemizin mevcut olduğu okulumuzda aynı zamanda öğrencilerimizi evlerinden alıp, okula, okuldan evlerine güvenli birşekilde bırakarak ailelerini büyük destek sağlıyoruz, Okulumuzdaki, sınıflarda Alanında uzman 2’şer eğitim görevlisinin bulunuyor. Köse ;  bizim amacımız, Sosyal ve duygusal, dünyası zengin, paylaşmayı ve yardımlaşmayı seven, kendisi ve çevresi ile barışık, kendini rahat ifade edebilen, özgür ve sağlıklı düşünebilen, öğrenmeyi seven ve sorgulayan, kendi başına karar verebilen, aktif, sağlıklı, dengeli,neşeli,mutlu, başarılı bir öğrenci yetişdirmeye çalıştıklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Huseyin dedi ki:

    Benim kizim bu anaokulunda egitim gordu. Hersey mukemmel tum ogretmenlerimize tesekkur ediyorum. Iyi ki dalamanda sizler varsiniz da evlatlarimizi guvenle size teslim ettik.