Dolar 32,4253
Euro 34,4712
Altın 2.489,78
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Ortacalı Satranççılar uluslararası turnuvalarda

Ortacalı Satranççılar uluslararası turnuvalarda
REKLAM ALANI
Ağustos 26, 2016 2:45 pm
1.389
A+
A-

Ortacalı Satranççılar uluslararası turnuvalarda

 

Ortaca Belediyespor Satranç Kulübü sporcularının da katıldığı Keşan Uluslararası Satranç Turnuvası ve Burdur Ulusal Göl Satranç Turnuvası yapıldı.Ortaca Belediyespor Satranç sporcusu İsa Özgür turnuvadan ödüllerle döndü.

kesan_odul

 

-Keşan Uluslararası Satranç Turnuvası

Keşan Uluslararası Satranç Turnuvası14-19 Ağustos tarihlerinde yapıldı.30 bin lira ödüllü turnuvaya 15 ülkeden sporcular katıldı.

Ortaca Belediyespor satranç sporcusu14 yaşındaki İsa Özgür,3 farklı kategoriden para ödülü kazandı ve 14 Yaş Altı kategorisinde derece yaptı.

İsa Özgür turnuvada, Genel kategoride 150 sporcu arasından 12. olarak 300 TL para ödülü, En İyi Türk Sporcu sıralamasında 5. olarak 400 TL para ödülü ve 14 Yaş Altı En İyi sporcu derecesi yaptığı için 800 TL para ödülü olmak üzere toplamda bin 500 lira para ödülü ve 14 Yaş Altı Sporcu birinciliğini kazandı.

Ortaca Belediyespor Satranç Antrenörü Hasan Güneş, başarılı sporcu İsa Özgür’ün kazandığı para ödülüyle Eylül ayının ilk haftası İstanbul’da yapılacak olan İstanbul Uluslararası Satranç Festivali Satranç Turnuvasına katılacağını söyledi.

-Burdur Ulusal Göl Satranç Turnuvası

Burdur Ulusal Göl Satranç Turnuvası ise 14-19 Ağustos tarihlerinde A ve B kategorilerinde yapıldı.

Turnuvaya Ortaca Belediyespor, Fethiye, Marmaris, Dalaman Belediyespor ve Muğla’dan sporcular katıldı.

Ortaca Belediyespor Satranç Antrenörü Hasan Güneş, sporcuların yaz aylarında da boş durmadıklarını, tecrübe kazanma,oyun gücünü geliştirme açısından güçlü turnuvalara katılarak deneyim kazandıklarını söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.