Dolar 32,3358
Euro 35,1663
Altın 2.241,66
BİST 8.745,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Ortaca’da “Vergi haftası” etkinlikleri

Ortaca’da “Vergi haftası” etkinlikleri
REKLAM ALANI
Mart 1, 2013 1:25 pm | Son Güncellenme: Mart 1, 2013 1:28 pm
2.656
A+
A-

OKN0012 - Ortaca’da “Vergi haftası” etkinlikleriOKN0013 - Ortaca’da “Vergi haftası” etkinlikleriVERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR 3 - Ortaca’da “Vergi haftası” etkinlikleriOrtaca’da “Vergi haftası” etkinlikleri

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Niyazi Kaya 24.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Ortaca’da ziyaretlerde bulundu. Niyazi Kaya, Mal Müdürü Hüseyin Özcan ve personele günün anısına nostaljik radyo ve kupa bardak hediye etti.

Ortaca Malmüdürlüğü Vergi Haftası kutlamalarını hazırladıkları program çerçevesinde heyet halinde Resmi Kurumlar, Sivil Toplum Kuruluşları, mükellef ziyaretleri yaptı, Ünal Daka İlkokulu ve Ortaca Ortaokulunda öğrencilere ülkenin kalkınmasında verginin önemini içeren seminerler verdiler ve öğrencilere hediyeler dağıttılar.

Ortaca Mal Müdürü Hüseyin Özcan heyetiyle birlikte Kaymakam Hüseyin Yılmaz, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı’yı Vergi Haftası nedeniyle ziyaret ettiler.  Sivil Toplum Kuruluşlarına da ziyaretlerde bulunan heyet verginin önemini belirttiler.

Hafta dolayısıyla Mal Müdürlüğü personeli kan bağışında bulundu. Vergi Mükellefleriyle iyi ilişkilerde bulunan ve görevleri süresinde üstün çalışmalarından dolayı Servis Sorumlusu Nurettin Şahin ile İcra Satış Servis Sorumlusu Tarık Kaya’ya teşekkür plaketi verildi.

Vergi Haftası nedeniyle Ortaca Mal Müdürlüğüne gelen Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Gurup Müdürü Niyazi Kaya Müdürlük personeline hitaben yaptığı konuşmada “ Vergi Haftasını kutlamak üzere Ortaca’ya geldik. Vergi Haftası etkinliklerinde başarılı olan Mal Müdürlüğü personelini temsilen iki arkadaşımıza başarı plaketi verdik. Mükelleflerle diyalogları en iyi diye, çalışmaları ile örnek diye, başarılı olan bütün arkadaşları temsilen seçilen iki arkadaşımıza; çalışma arkadaşları adına plaket verdik. Okullarda verginin önemini belirten çalışmalarımız devam ediyor. Mükelleflerimizle ilişkilerimiz devam ediyor örnek mükelleflerimizi ziyaret ediyoruz. Vergisini zamanında ödemiş, beyannamesini zamanında vermiş hiçbir sorun çıkarmamış mükelleflerimize gidiyoruz. Arkadaşlarımızın moral ve motivasyonlarının yükselmesi için bir araya gelerek etkinliklerimiz oluyor. Hafta nedeniyle yoğun olan çalışmalarımıza devam ediyoruz ve çalışmalarımız aralıksız devam edecektir ” dedi.

*Ortaca’da örnek vergi mükelleflerine hediye

Ortaca’da düzenli bir şekilde vergisini aksatmadan ödeyen mükelleflerden Sarraf Dursun Oyri ile Gülistan Halı sahibi Gülistan Kahraman’ı iş yerlerinde ziyaret eden Vergi Dairesi Müdürü, Mal Müdürü ve beraberindekiler mükelleflere çiçek ve hediye vererek teşekkür ettiler, sohbet ettiler.

 Muğla Vergi Dairesi Başkanlığının düzenlediği yemekte Başkan Zafer Evci ve Gurup Müdürleri; Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz Mal Müdürleri ve personelleri ile bir araya geldiler.

Ömer KUNDAKÇI

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.