Dolar 32,5490
Euro 34,8241
Altın 2.439,12
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Ortaca’da gösteri ve yürüyüş yerleri

Ortaca’da gösteri ve yürüyüş yerleri
REKLAM ALANI
Şubat 5, 2016 8:24 am
1.546
A+
A-

Ortaca’da gösteri ve yürüyüş yerleri

 

Ortaca ve Dalyan’da toplantı, gösteri ve yürüyüş yapılabilecek alanlar belirlendi.

 

Ortaca ve Dalyan’da siyasi parti, dernek, sendika vb. bazı tüzel kişilik kazanan kuruluşlar ve gerçek kişilerce, izinli olarak düzenlenecek olan toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılacağı alanlar “2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6’ncı ve 26’ncı maddeleri, aynı kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3’üncü maddesi hükümleri gereğince” alınan kararlar doğrultusunda belirlendi.

Ortaca’da 1. Nolu miting alanı Otogar arkası giysi pazar yeri, 2. Nolu, Alternatif miting alanı (eski) kamacılar Düğün salonu yanı.

  1. Nolu Yürüyüş Güzergahı (Beşköprü Mahallesi, Vedat Kaban Caddesi ile 118 sokak, Otogar Arkası Giysi Pazar Yerinde bulunan boş alandan başlayarak, Meclis Sokağı takiben Atatürk Bulvarı istikametine doğru devam edilecek. Meclis SokağınAtatürk Bulvarı ile kesiştiği kavşaktan sağa Dalaman istikametine doğru dönülecek. Atatürk Bulvarından Dalaman istikametine doğru devam edilecek. Atatürk Bulvarının Cengiz Topel Caddesi ile kesiştiği kavşaktan sola U dönüşü ile Dalyan istikametine doğru dönülecek. Atatürk Bulvarı üzerinden Dalyan istikametine doğru devam edilecek. Atatürk Bulvarının İstiklal Caddesi ile kesiştiği kavşaktan sola U dönüşü ile ilçe merkezine doğru dönülecek. Dalyan istikametinden ilçe merkezi istikametine doğru devam edilecek. Atatürk Bulvarının Meclis Sokak ile kesiştiği kavşaktan sağa dönülerek Meclis Sokağa girilecek. Meclis Sokağı takiben toplanma yerinde yürüyüş son bulacak)

2.Nolu Yürüyüş Güzergahı (Beşköprü Mahallesi, Halil İbrahim Tolga Caddesi, Işık Düğün Salonu (Kamacılar Düğün Salonu) ile 119. Sokak arasında bulunan alan belirlenmiştir. Toplantı yürüyüşü buradan başlayarak 119. Sokağı takiben Vedat Kaban Caddesi istikametine doğru devam edecek. Vedat Kaban Caddesinden dikey olarak geçilerek 115.Sokağa girilecek. 115.Sokağı takiben Atatürk Bulvarı istikametine doğru devam edilecek. 115.Sokağın Atatürk Bulvarı ile kesiştiği kavşaktan sağa, Dalaman istikametine doğru dönülecek. Atatürk Bulvarından Dalaman istikametine doğru devam edilecek. Bu aşamadan sonra yürüyüş,  115.Sokak kavşağına kadar olan bölümde,1.Nolu yürüyüş güzergahı takip edilerek devam edecek. Atatürk Bulvarının Dalyan istikametinden Ortaca istikametine doğru, Atatürk Bulvarının 115.Sokak ile kesiştiği kavşaktan 115.Sokağa girilecek. 115.Sokağı takiben, Vedat Kaban Caddesinden dikey geçilerek 119.Sokağa girilecek. 119.Sokağı takiben Işık Düğün Salonu önündeki alanda yürüyüş son bulacak)

Dalyan’da Açık Hava Mitingi ve  Gösteri Yürüyüşü toplanma yeri olarak Dalyan Mahallesi  Merkez Camii yanında bulunan Cumhuriyet Meydanı olarak belirlendi..

1 Nolu gösteri yürüyüş güzergahı Dalyan Mahallesinde toplanma yeri Cumhuriyet Meydanı olarak belirlenmiştir. Toplantı yürüyüşü buradan başlayarak Atatürk Bulvarını takiben devam edecek. Çevre Yolu kavşağında tekrar dönülerek Atatürk Bulvarı istikametinden toplanma yeri olan Cumhuriyet Meydanında yürüyüş son bulacaktır. Güzergah üzerindeki kaldırımlar kullanıma dahil değildir.

2 Nolu Alternatif miting alanı ve yürüyüş güzergahı Açık hava mitingi ve gösteri yürüyüşü toplanma yerinin herhangi bir sebeple elverişsiz olması durumunda, Dalyan Mahallesi 227. Sokak ile İztuzu Caddesi arasında kalan Dipdağ Pazaryeri toplanma yeri olarak belirlenmiştir. Toplantı yürüyüşü buradan başlayarak İztuzu Caddesini takiben Metinler Caddesine devam edilecek. Metinler Caddesinden çevre yolu kavşağına doğru devam edilecek ve çevre yolu kavşağından tekrar dönülerek gidiş güzergahı olan Metinler caddesini takiben İztuzu Caddesine girilerek Pazaryeri olan toplanma yerinde yürüyüş son bulacaktır. Güzergah üzerindeki kaldırımlar kullanıma dahil değildir. Yürüyüş güzergahı dönüşü toplantı yerleri dağılma yerleri olarak kullanılacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.