Dolar 32,5357
Euro 34,8970
Altın 2.435,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 26°C

Ortaca’da 73 kaçak yakalandı

Ortaca’da 73 kaçak yakalandı
REKLAM ALANI
Mayıs 11, 2015 10:03 am
1.450
A+
A-

Ortaca’da 73 kaçak yakalandı

 

Ortaca’da yasa dışı yollarla yurtdışına götürülmeye çalışılan Suriye, Burma, Afganistan ve Erirte, uyruklu 73 kaçak, yakalandı.

1211

 

Gökbel Mahallesi Kışla mevkisinde 3 minibüs gören ve şüphelenen muhtar Mehmet Aslanpay, durumu Dalyan Jandarma Karakol Komutalığı’na bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler minibüslerde, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye, Burma, Afganistan ve Eritre uyruklu 73 kaçağın olduğunu tespit etti.

7’si çocuk 73 kaçak Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığı’na getirildi. Buradaki ifade işlemlerinin ardından kaçaklar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sınır dışı edilmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

– Minibüs şoförleri yakalandı

Jandarma ekipleri kaçakların bulunduğu minibüslerin şoförlerinin olay yerinden kaçtığını belirledi. Bir süre sonra olay yerine yakın bir yere taksi çağrıldığı bilgisini alan ekipler taksi durağı ile iletişime geçti.

Taksi ile çağırılan yere giden ekipler Sinan R, Fahri Y, ve Bülent S.’yi gözaltına aldı. Şüphelilerin kaçakları İstanbul’dan aldığı, İzmir üzerinden karayoluyla Ortaca’ya getirdiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.