Dolar 32,3363
Euro 35,1725
Altın 2.241,49
BİST 8.729,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Ortaca Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni

Ortaca Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni
REKLAM ALANI
Mayıs 29, 2015 2:59 pm
1.401
A+
A-

Ortaca Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Ortaca Meslek Yüksekokulu 2014-2015 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.
Okul bahçesinde düzenlenen törene, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Akça, Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Önder Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, kurum amirleri ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı.
MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Akça, yaptığı konuşmada, üniversite olarak öğrencilerin mezuniyetinden gurur duyduklarını söyledi.
Mezun olan öğrencilere gerekli mesleki donanımların verildiğini, öğrencilerin kendi alanlarında iş yapabilecek bilgi ve beceriye sahip olduğunu anlatan Akça, “Sevgili öğrenciler toplumun içerisinde bir statü elde edin. Kalbinizin bir yerinde MSKÜ aidiyatı olsun. Hepinizin yolu, bahtı açık olsun” dedi.
Okul Müdürü Önder Yıldırım ise Ortaca Meslek Yüksekokulunun 19’uncu mezunlarını verdiği için mutlu olduklarını ifade etti.
Yüksekokulun 1994’te 2 program ve 38 öğrenci ile eğitim öğretime başladığını belirten Önder, “Okulumuz şimdi 10 program ve 950 öğrencisiyle eğitime devam ediyor. Bu yıl mezun olacak 180 öğrenciyle mesleki ve teknik eleman statüsünde, bugüne kadar 2 bin 600 kişiyi başta turizm olmak üzere çeşitli sektörlerin hizmetine kazandırmış olmaktan mutluyuz. Kıymetli öğrencilerim sizlere gelecekteki iş hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere plaket ve başarı belgeleri verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.