Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Ortaca belediye başkanı Karaçelik “Herkesin başkanı olduk”

Ortaca belediye başkanı Karaçelik  “Herkesin başkanı olduk”
REKLAM ALANI
Mart 2, 2014 12:09 pm
1.365
A+
A-

Ortaca belediye başkanı Karaçelik

“Herkesin başkanı olduk”

Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca seçim bürosunun 12321 - Ortaca belediye başkanı Karaçelik “Herkesin başkanı olduk”OKN 0359 - Ortaca belediye başkanı Karaçelik “Herkesin başkanı olduk”açılışı partililerin de katılımıyla yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Ortaca belediye başkanı Hasan Karaçelik “Biz gelirken her siyasetçinin söylediği ama uygulayamadığı, “biz herkesin belediye başkanı olacağız. Hiçbir kimseyi ayırmayacağız” söylemini biz Ortaca’da hayata geçirdik. Kapımızdan hiçkimseyi döndürmedik” dedi.

-Herkes Ortacalı olmaktan gurur duyuyor

Tekrar seçilmeleri halinde Ortaca’nın daha da farklı bir konuma bürüneceğini kaydeden Hasan Karaçelik, “Tabi ki sorunlarımız var ama biz temel sorunlarımızı hallettik. Büyükşehir yasasının verdiği yetkilerle beraber  çok daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Karaçelik “ürettiğimiz hizmetler Ortaca’yı çevre ilçelere göre lider konuma getirdi. Sizlerin başını öne eğdirmedik. Verdiğiniz oyları heba etmedik. Bundan dolayı gururluyuz. Biz gelirken her siyasetçinin söylediği ama uygulayamadığı, “biz herkesin belediye başkanı olacağız. Hiçbir kimseyi ayırmayacağız” söylemini biz Ortaca’da hayata geçirdik. Kapımızdan hiçkimseyi döndürmedik. Herkesin sorununu dinledik ve elimizden geldiği kadar çözüm ürettik. Ortacalı artık sağcı solcu, açık kapalı diye ayrılmıyor. Biz bundan gurur duyuyoruz. Herkes Ortacalı olmaktan, böyle bir yönetimle yönetilmekten gurur duyuyor. Ben de Ortacalılarla gurur duyuyorum.”

İktidar sallanan bir dişe benziyor

Ortaca seçim bürosunun açılışına katılan Muğla Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Osman Gürün ise İktidarı sallanan bir dişe benzetti.

Gürün, “Bu seçim sadece yerel seçim değil, önümüzdeki genel seçimin bir provası. Bu seçimde mutlak suretle herkesin sandığa gitmesi gerekiyor. Gitmeyecek olanları ikna edip onları da sandığa götürmemiz gerekiyor. Bunları yaparken daima hoşgörülü ve güler yüzlü olmamız gerekiyor. Onları ikna ederken kavga etmeden çalışmamız gerekiyor. Çünkü bizim söylediğimiz şeyler onların ve ülkenin  genel menfaatine. Onun için bu konuda çok çalışmalıyız ve son ana kadar gayret sarf etmeliyiz. Bunu yaptığımız taktirde Muğla özelinde ve Türkiye genelinde alınacak olan yerel seçim sonuçları iktidarı yerinden edecektir. Böylece 2015’de olacak olan genel seçim erkene dönmek mecburiyetinde kalır. Bu demokratik olarak sandıkla olacak. İktidar sallanan bir dişe benziyor. Seçimlerde bu sallanan dişi yerinden alacağız. Onun yerine daha sağlıklı ağız ve dişi oluşturacağız. Ülkemizi de gerçekten salaha ulaştıracağız. Başka çaremiz yok. Umutsuz olmaya gerek yok. Umutlu, bir arada, yan yana olacağız. Siyasal kurtuluş hareketimizi sonlandırana kadar yürüyüşümüzü devam ettireceğiz. Bu yürüyüş yerel seçimlerde bitmiyor. Genel seçimlerle birlikte CHP iktidarına ulaşana kadar bu uzun soluklu yürüyüşümüzü devam ettireceğiz” dedi. 

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Muğla eski milletvekili Dr. Ali Arslan, Gürol Ergin, CHP Muğla İl başkanı  Mustafa Öztürk, Ortaca ilçe başkanı Mehmet Sertkaya, CHP Muğla Belediye başkanı Osman Gürün’ün de katıldığı açılışta CHP ilçe beldiye başkan ve meclis üyesi adayları tanıtıldı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.