Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Onunla birlikte insanlık da öldü

Onunla birlikte insanlık da öldü
REKLAM ALANI
Kasım 14, 2017 2:22 pm
3.585
A+
A-

Onunla birlikte insanlık da öldü

 

Ortaca Devlet Hastanesi acil servisine kolonya içtiği gerekçesiyle tedavi için getirilen ve taburcu edildikten bir süre sonra yaşananlar insanlığın geldiği son noktayı gösterdi. Taburcu edildikten sonra fenalaşan Uğur Özdemir tekrar getirildiği hastanede yaşamını yitirdi.

yedek insanlığın öldüğü an - Onunla birlikte insanlık da öldü

Edinilen bilgiye göre, 45 yaşındaki Uğur Özdemir kolonya içtiği gerekçesiyle sabah saatlerinde Ortaca Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Bir süre tedavi altında tutulan Özdemir, hakkında adli vaka olması sebebiyle ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerine de bilgi verildikten sonra tedavisinin devamını istemediği gerekçesiyle taburcu edildi.

-Duvarın dibine çöktü kaldı, ambulans yerine kamyonet geldi

20171113 085201 - Onunla birlikte insanlık da öldü

Hastaneden ayrılan Uğur Özdemir hastane duvarının dibine çöktü kaldı. Bir süre sonra hastane duvarının dibinde yatan birini gören vatandaşlar, Ortaca Devlet Hastanesindeki görevlilere, 112’ye ve emniyet ekiplerine haber verdi.

Evde Sağlık Hizmetleri adı altında, Ortaca Devlet Hastanesinde 4 adet, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ortaca’da konuşlandırdığı 2 adet, 112’ye ait 2 adet Ambulans olmasına rağmen yerde 4 saat yatan şahsı almaya Zabıtalarla kamyonet geldi.

Vatandaşlar hiçbir sağlık ekibinin Uğur Özdemir’i almaya gelmediğini, yapılan görüşmelerden sonra Ortaca Zabıta ekiplerinin Uğur Özdemir’i almaya kamyonetle geldiğini söylediler.

Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine kamyonete alınmayan Uğur Özdemir Ortaca Devlet Hastanesi’nden getirilen sedyeye alınarak hastaneye götürüldü.

-Hastanede 1 gün sonra yaşamını yitirdi

Ortaca Devlet hastanesi duvarının dibinde yatan Uğur Özdemir tedavi için yeniden hastaneye götürüldü. 1 gün hastanede yatan Özdemir, burada hayatını kaybetti.

Uğur Özdemir’in hiçbir yakınına ulaşılamayınca cenazesi yapılan işlemlerin ardından Ortaca Belediyesi görevlileri tarafından Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca merkez mezarlığına defnedildi.

-Sokak hayvanlarının bile özel ambulansı var

Evde Sağlık Hizmetleri adı altında, Ortaca Devlet Hastanesinde 4 adet, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Ortaca’da konuşlandırdığı 2 adet, 112’ye ait 2 adet Ambulans olmasına rağmen yerde 4 saat yatan şahsı almaya Kamyonetin gelmesi vatandaşlardan tepki gördü.

Osman Arcı, “Bu araçlar ne işe yarıyor, sorsanız 24 saat çalışıyorlardır. Sokak hayvanlarının dahi özel ambulansı var. Baygın bir şekilde yatan biri için kamyonetle almaya geldiler. Ortaca Devlet Hastanesi ya da Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ekipleri hangi gerekçeyle gelmediler bilmiyorum ama insan hayatı bu kadar ucuz mu?” diyerek tepki gösterdi.

Olayın duyulmasının ardından Muğla Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattığı öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.