Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Ömür Boyu Çalışmaya Mahkum Şef Mehmet Yücel!

Ömür Boyu Çalışmaya Mahkum Şef Mehmet Yücel!
REKLAM ALANI
Eylül 23, 2014 2:43 pm | Son Güncellenme: Eylül 23, 2014 2:45 pm
1.702
A+
A-

Ömür Boyu Çalışmaya Mahkum Şef Mehmet Yücel!

     Yıl 1974…
   Marmaris’te turizmin başladığı ilk yıllar.
Mehmet Yücel, o günlerde henüz 16 yaşında ve Marmaris turizminin ilk tesisi Martı Hotel’de komi olarak işe başlar. Sonrasında garsonluk barmenlik derken, aradan geçen 20 yıl sonrası 1994 yılında, Martı Otelleri kurucusu ve şimdilerde Martı Grubu Onursal Başkanı olan Halit Narin’in talimatıyla Bar şefi yapılır.
Yücel Şef, aralıksız çalışmasını sürdürürken; 2000 yılında resmi olarak emekli olur, olur da bir türlü işini bırakıp gidemez. Çünkü büyük patron Halit Narin bir kez daha verir talimatı: _ “Martı sensiz olmaz bir yere gidemezsin, çalışmaya devam!..” der.
Ve bugün mesleği Marmaris turizmiyle yaşıt olan Bar Şefi Mehmet Yücel, aralıksız çalıştığı aynı işletmede 40. Yılını tamamlarken, “Gerçek emeklilik ne zaman?” sorumuza karşılık:  _” Aslında ben de bilmiyorum, her halde ömrüm yettiğince burada çalışacağım!..” diyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.