Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Öğrencilerden Mehmetçiklere mektup

Öğrencilerden Mehmetçiklere mektup
REKLAM ALANI
Şubat 17, 2018 8:41 am
2.182
A+
A-

Öğrencilerden Mehmetçiklere mektup

OMR 0023 - Öğrencilerden Mehmetçiklere mektup

DALAMAN GAZETESİ

 

Köyceğiz Yüksekkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Zeytin Dalı Operasyonunda görev yapan Mehmetçiklere gönderilmek üzere yazdıkları mektup, şiir ve çizdikleri resimler Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, Okul Müdürü Ali Eren, Öğretmen Umut Çağdaş Kılıç ve öğrenciler tarafından Askerlik Şubesine teslim edildi.

 

Okul Müdürü Ali Eren, “Bizler burada eğitim hayatının içerisindeyiz ama kalbimiz Afrin’de savaşan askerlerimizle atıyor. Dün Fırat kalkanıyla kalbimiz atıyordu, bugün Afrin’de atıyor. Daha sonra Menbiç’te atacak” dedi.

OMR 0023 - Öğrencilerden Mehmetçiklere mektup

DALAMAN GAZETESİ

Ali eren, “ Burada tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, çalışanlarımız sonuna kadar bu operasyonların arkasında. Devletimizin ve milletimizin bekası için orada savaşan askerlerimize desteğimiz sonsuz. Öğrencilerimiz mektuplar yazdı, resimler çizdi, şiirler yazdı. Bunları Afrin’de savaşan askerlerimize göndereceğiz. Vatan askerlerimiz sayesinde ayakta durur, biz de sonuna kadar onların arkasındayız” diye konuştu.

OMR 0020 - Öğrencilerden Mehmetçiklere mektup

DALAMAN GAZETESİ

 

Öğretmen Umut Çağdaş Kılıç, ise, “Biz bu projeyi Afrin’de Türkiye için, Türkiye’nin varlığı için savaşan, emperyalizme karşı mazlumların ön cephesinde savaşan Mehmetçiğimize moral ve motivasyon olsun diye gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında yaklaşık 50 kadar öğrencimiz mektup yazdı. Bunun dışında yine Mehmetçiğe ulaştırmak üzere resim yapan çok sayıda öğrencimiz var. Kolyeler, bileklikler, işlemeli yazma üzerine yazının olduğu, al bayrağın olduğu işlemelerin olduğu çok sayıda manevi değeri olan hediyeler hazırlayan öğrencilerimiz var. Biz bu projeyi yapıyoruz çünkü Kılıçarslan’dan Selahaddin Eyyübi’ye, Mustafa Kemal Atatürk’e bu ordu binlerce yıldır mazlumların ön cephesinde. Yüreğimiz Mehmetçikle Afrin’de, El Bab’da, Fırat kalkanında daha sonrasında da Menbiç’te olacak” ifadelerini kullandı.

 

Öğrencilerden Erdem Akça, “Mehmetçiğin sayesinde sınıfımızda sıcak, rahat bir şekilde ders görüyoruz. Mehmetçik olmasa bu şartlarda yaşayamayız burası da Afrin’e döner. Sizin sayenizde hepimiz rahatız. Allah hiç birinizi başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

Seçil Çiftçioğlu, ise, “Sevgili Mehmetçiklerimiz, sizler sayesinde burada rahat rahat okulumuza gidip geliyoruz. Allah sizi hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin.  Hiç birinizin ayağına taş deymesin. Sizlere sonsuz minnettarız, bu vatan siz olmasanız bir hiçti. Çok teşekkür ederiz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.