Dolar 32,3375
Euro 35,1809
Altın 2.245,46
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

NARLI KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİ

NARLI KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİ
REKLAM ALANI
Temmuz 27, 2013 5:21 am | Son Güncellenme: Temmuz 27, 2013 5:23 am
2.169
A+
A-

DSC00019 - NARLI KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİNARLI KÖYÜNDE İFTAR YEMEĞİ

Narlı Köyü sakinleri tarafından iftar yemeği verildi. Köy tarihinde bir ilk olan iftar yemeğine tüm köy halkının katıldığı gözlemlendi.

Narlı Köyünün ileri gelenleri tarafından ilk defa düzenlenen iftar yemeği programına köyde yaşayan sakinlerin yanı sıra davetli olarak Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN, Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet KORKMAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dalaman Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bayram ALTIN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dalaman Belediye Başkanı Sedat YILMAZ ve Eşi, partililer ve Dalaman halkından birçok kişi Narlı köyü tarihinde ilk defa gerçekleştirilen iftar yemeğine davetli olarak katıldılar. Büyük bir coşku yaratan iftar yemeği programında önce bir konuşma yapan Dalaman Belediye Başkanı Sedat YILMAZ; bilindiği üzere ben Belediye Başkanı seçilmeden öncelerde de Narlı Köyüne gelmişliğim olmuştur. Bunu köyde yaşayan birçok kişi zaten dile getirmektedir.

Belediye Başkanı seçildiğim günden bugüne kadar tam 9 defa Narlı köyüne ziyarette bulundum. Narlı Köyü Dalaman merkeze en uzak olan köyümüz olması nedeniyle birçok dezavantajı beraberinde yaşayarak bugüne kadar gelmiştir. Ben Belediye Başkanı olarak bu dezavantajı avantaja dönüştürmek için Narlı Köyü başta olmak üzere tüm köylerimizin önceden de olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olacağımı bu vesile ile bildirmek isterim dedi. Geçtiğimiz günlerde Narlı köylülerimizin talepleri üzerine Belediye olarak kamyon, kepçe gibi araçları göndererek iki güne yakın çalışma yapılmıştır. Belediye meclisimizde görüşülerek köylerimizin tamamına hizmet verebilmek için bir karar aldık. Köylerimizin bazı işlerini büyük şehir olmadan yapmaya çoktan başlamış bulunmaktayız. Ben bizi bu akşam iftar yemeğinde bir araya getirenlere, emeği geçenlere, bu yemeği tertip eden burada bulunan herkese tüm köy halkına teşekkür ederken Allah dergah-ı izzetinde kabul ve kar’in eylesin İnşallah diyerek sözlerini bitirirken Sayın Milletvekilimiz Mehmet ERDOĞAN sizlere hitap edecek dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN 2B yasası ile ve ülkenin içerisinde bulunduğu konjektörle ilgili konulu konuşmasında bölücü örgüt ülkemizin doğu bölgesinde kendi polis örgütünün oluşturdu ve yollarda araç kontrolleri yapmaktadır. Bölücü başının cezaevinde çıkartılması için bazı çalışmaların AKP tarafından devam ettiğini ve yurtdışında tarafsız doktorlar bulunarak sağlık durumu bozuktur diye rapor verilmesi talebi bulunmaktadır derken birçok gündem konusu ile ilgili konuşma yaparak iftar yemeğinin ilk defa düzenlenmesi ve bizleri davet eden köy halkına sonsuz şükranlarını iletirken şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ederim dedi. Bu arada Dalaman Belediye Başkanı Sedat YILMAZ eşi İmran YILMAZ ile beraber geceyi Narlı Köyünde geçirdi. Narlı Köyünde köy sakinleri ile Mustafa ADANIR’ın evinde kalabalık bir katılımın olduğu toplantı da bazı konuların görüşüldüğü gecede bazı ortak kararların alındığı bildirildi. Geceyi köy sakinleri ile geçiren Başkan YILMAZ Gürleyik Köyünde de birçok kişi ile görüştüğünü, görüşmelerin olumlu geçtiğini, Taşbaşı Köyünde maden’den emekli olan ve kendini el işleri ve geçmiş yaşamlara ait yaptığı evinin yanında bir atölye ve müzesi bulunan İrfan amcayı ziyaret etti. Daha sonra Elcik Köyü sakinlerinden Ali İhsan YAŞAR’ın evinde rahatsız olan eşini ziyarette bulunarak kendisine sığla yağı, polen gibi bazı şeyler gönderdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.