Dolar 32,5615
Euro 34,7183
Altın 2.409,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Nar ve Limon’da fiyat yükseldi, hırsızlık arttı

Nar ve Limon’da fiyat yükseldi, hırsızlık arttı
REKLAM ALANI
Ekim 3, 2014 10:51 am
1.421
A+
A-

Nar ve Limon’da fiyat yükseldi, hırsızlık arttı

Ortaca Ziraat Odası başkanı Salim Çöllü bu yıl nar ve limonda fiyatların yükselişe geçmesiyle birlikte bahçelerden hırsızlık olaylarının arttığından şikayet etti.
Üreticilerden gelen hırsızlık olaylarının artış gösterdiği şikayetleri üzerine ilgili kuruluşlara bildirilerek önlem alınmasını talep ettiklerini ifade eden Ziraat Odası Başkanı Salim Çöllü “bu yıl limon ve nar biraz para edince hırsızlık olayları artış gösterdi. Oda olarak, üreticilerimizin bir yıl bekledikleri emeklerinin çalınmaması için Emniyet Müdürlüğü ve Jandarmanın daha dikkatli olması konusunda kaymakamlığımıza dilekçeyle başvuruda bulunduk. Üreticilerimizin de bu konuda uyanık olmalarını, özellikle gece bahçelerini sık sık kontrol etmelerini, üreticilerimizin mağdur olmamaları için şüpheli durumlarda polis 155 ve jandarma 156’yı aramalarını istiyoruz” dedi.
OMR 0302 - Nar ve Limon’da fiyat yükseldi, hırsızlık arttı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.