Dolar 32,5188
Euro 34,8818
Altın 2.432,26
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 27°C

Mutluluklarını Başkan Karaçelik ile paylaştılar

Mutluluklarını Başkan Karaçelik ile paylaştılar
REKLAM ALANI
Haziran 14, 2018 9:30 am
1.623
A+
A-

Mutluluklarını Başkan Karaçelik ile paylaştılar

2017-2018 sezonu Türkiye Yıldızlar, Küçükler ve Kadınlar Takım Satranç Şampiyonası U18 Yıldızlar Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Ortaca Belediyespor Kulübü satranç takımı Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i ziyaret etti.

DSC 8081 - Mutluluklarını Başkan Karaçelik ile paylaştılar

Ziyarete, Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Dağdelen, Ortaca Belediyespor Satranç antrenörü Hasan Güneş, sporcular ve aileleri katıldı. Sporcular Abdullah Doğukan Dere, Ozan Tuna Yakar, Orkun Efe Alumert ve Yunus Mermer, Bengi Hafızoğlu, Deren Güneş, Gülenay Güneş, Antrenör Hasan Güneş Üçüncülük kupası ve madalyalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ortaca Belediyespor Satranç antrenörü Hasan Güneş, şampiyonada yer alan dev rakipler arasından sıyrılarak nasıl başarı elde ettiklerini anlattı.

Güneş, “Ortaca Belediye başkanımız Hasan Karaçelik’in 8 yıl önce bizlere verdiği destekle kurduğumuz Ortaca Belediyespor Satranç Kulübünün sporcuları büyük başarı gösterdiler. Ferdi  ve takım başarılarına bir de Türkiye üçüncülüğü eklediler. Bizlere verilen desteği karşılıksız bırakmadık. Sporcularımızı kutluyorum. Bizlere her türlü desteği veren Başta Belediye Başkanımız Hasan Karaçelik olmak üzere arkamızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Dağdelen, sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Belediyespor Satranç Kulübü sporcularının Ortaca’nın tanıtımı açısından çok daha büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Takımın sadece satrançta Türkiye üçüncüsü olmakla kalmayıp tüm sporcuların Ortaca’nın birer turizm elçisi olduklarını ifade eden Karaçelik, “Bu çok büyük bir başarı. Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Koskoca Antalya’yı Ankara’yı Adana’yı geride bıraktınız, devleri yenip buralara geldiniz. Bunu söyleseniz inanmazlar. Yani İstanbul, İzmir ve Ankara gibi devlerin arasında Ortaca var. Benim gençliğimde Urla’da bir kız voleybol takımı vardı. Ben hep düşünürdüm küçücük bir ilçe Türkiye liglerinde nasıl oynuyor diye. Demek ki çalışınca oluyormuş. Azmin, çalışmanın bizi nerelere getirdiğinin basit bir örneğidir bu. Bu çok önemli, gurur verici bir şey. Ben ve Ortaca sizlerle her zaman gurur duyuyoruz. Bu büyük başarı sizlerle birlikte, hocalarınızın ve ailelerinizin de başarısı. Daha nice başarılar diliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum gözlerinizden öpüyorum. Başta anneleriniz, babalarınız olmak üzere hocanıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gürcan Kundakçı

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.