Dolar 32,4445
Euro 34,7285
Altın 2.440,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Mumcu ve Okkan unutulmadı

Mumcu ve Okkan unutulmadı
REKLAM ALANI
Ocak 24, 2018 3:32 pm | Son Güncellenme: Ocak 24, 2018 3:33 pm
1.485
A+
A-

Mumcu ve Okkan unutulmadı

DSC 0111 - Mumcu ve Okkan unutulmadı
CHP Dalaman İlçe örgütü tarafından düzenlenen etkinlikle 24 Ocak 1993’te öldürülen Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, ölümünün 25’inci yılında, 24 Ocak 2001’de Şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ise ölümünün 17 yılında anıldı.

CHP Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner yaptığı açıklamada, “Laik, demokratik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yılmaz savunucusu, gazeteci- yazar Uğur Mumcu’yu aramızdan ayrılışının 25. yıl dönümünde bir kez daha özlemle anıyoruz. ” dedi.
Öner, “Yaşamını toplumun gerçekleri öğrenmesine adayan, gerçeklerin ve doğruların üzerine korkusuzca giden Mumcu, özgürlüğün simgesi, Cumhuriyet’in sesi olmuştur. Onun aydınlık fikirleri, savunduğu ve inandığı değerler, laik Türk milletinin aklında ve yüreğinde sonsuza dek var olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başarılı çalışmalarıyla Türk halkında derin izler bırakan yurtsever, cesur ve aydınlık kalem, Cumhuriyeti, bağımsızlığı, özgürlüğü ve hukukun üstünlüğünü savunan Uğur Mumcu’yu 25. ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyor, nice Uğurlar yetişmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
CHP İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen etkinliğe, CHP Dalaman Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.
Yapılan basın açıklamasının ardından Gençlik kolları tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi izlendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.