Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN MARMARİS YOLUNDAKİ ÇÖKÜKLERİ

Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN MARMARİS YOLUNDAKİ ÇÖKÜKLERİ
REKLAM ALANI
Ocak 23, 2013 8:42 am
1.354
A+
A-

 Muğla Milletvekili Mehmet ERDOĞAN

MARMARİS YOLUNDAKİ ÇÖKÜKLERİ
GÜNDEME GETİRDİ

2011 yılında; 12 Haziran Seçimler öncesi, seçim propagandalarına malzeme yapılmak maksadıyla gerekli alt yapı çalışmaları tamamlanmadan ulaşıma açıldığı, bir yıl içerisinde dört (4) kez çökmesinden anlaşılan Marmaris- Muğla duble karayolunun başta Marmaris ve Datça’da yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere bu yolu kullanan bütün vatandaşlarımızın hayatını riske attığı açık bir şekilde ortadadır.
Ülke Turizmine katkısıyla ün yapmış ilçelerimize ulaşımın sağlandığı karayolunda bir yılda 4 (dört) defa göçük yaşanmasıyla ortaya çıkan tehlikenin boyutları gün geçtikçe artmaktadır.
Buna Göre:1.Marmaris-Muğla duble karayolunun bir yıl içerisinde 4 defa çökmesinin sebebi nedir?
2.Marmaris-Muğla duble karayolunun bir yıl içerisinde 4 defa çökmesinin sebebi projeden kaynaklanan eksiklikler midir?
3.Projeden kaynaklanan bir eksiklik var ise sorumlular hakkında yasal bir işlem başlatılmış mıdır? Sorumlular hakkında başlatılan yasal bir işlem söz konusuysa bu soruşturma hangi aşamadadır?
4.Marmaris-Muğla duble karayolunun bir yıl içerisinde 4 defa çökmesinin sebebi yüklenici firmanın ihmallerinin sonucu mudur? 
5.Yüklenici Firmadan kaynaklanan eksiklikler var ise sorumlular hakkında başlatılan yasal bir işlem söz konusu mudur? Sorumlular hakkında başlatılan yasal bir işlem söz konusu ise hangi aşamadadır?
6.Marmaris-Muğla duble karayolunun bir yıl içerisinde 4 defa çökmesinin sebebi karayolunun yapımı esnasında sorumlu olan kamu görevlileri midir?
7.Karayolunun yapımında, sorumlu kamu görevlilerinin ihmallerinden kaynaklanan bir eksiklik söz konusu ise bu sorumlular hakkında başlatılan yasal bir işlem söz konusu mudur? Başlatılan bir işlem var ise hangi aşamadadır?
8.Marmaris-Muğla duble karayolunun bir yıl içerisinde 4 defa çökmesinin sorumlularının tespiti ve varsa tespit edilen sorumlular hakkında başlatılan yasal bir işlem söz konusu mudur? 
9.Marmaris-Muğla duble karayolunun bir yıl içerisinde 4 defa çökmesi sonucunda oluşan kamu zararı ne kadardır?

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.