Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Minik essamlar Eska’da

Minik essamlar Eska’da
REKLAM ALANI
Şubat 12, 2014 11:44 am
1.450
A+
A-

Minik essamlar Eska’da1743731 627483497318888 323675139 n - Minik essamlar Eska'da

Reng-i Ahenk sanat evi , minik Ressamlarıyla bu hafta Eska’yı sınıf yaptı.

Haavanın güzel olmasını fırsat bilip Dalaman Eska’ da denize nazır resim yapmanın keyfini yaşayan minik ressamlar; çalışma arasında piknik yapmayı da ihmal etmedi. Ailelerinde katıldığı etkinliği değerlendiren Resim Öğretmeni Bahadır Uysal; Resim gözlemin ve yaratıcılığın sonucudur. Çocuklarımıza önce gözlem becerisi kazandırmalı sonra da yaratıcılıklarını tetiklemeliyiz dedi. Sanat evi olarak pek çok klişeyi yıkan Reng-i Ahenk yöneticileri; Şimdiye kadar bölgemizde oluşturduğumuz sinerjiden memnunuz, daha da fazlasını yapmak için çalışıyoruz dedi. Yakın zamanda yine resim gurubu için müze ziyareti planlandığını ve resim çalışmalarını bu kezde müzede yapılacağını söylediler. Müzik gurupları ve Bale guruplarınında sene içerisinde bir çok etkinlikle ön plana çıktığını belirten yetkililer, hedefimiz insanların yaşantısına yeni bir Renk katmak dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.