Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Az Bulutlu
Muğla
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Merkez Parti Türkiye’de ve Muğla’da çok kısa sürede halkın sevdiği bir Parti oldu.

Merkez Parti Türkiye’de ve Muğla’da çok kısa sürede halkın sevdiği bir Parti oldu.
REKLAM ALANI
Mart 14, 2015 1:53 pm | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 8:46 pm
1.419
A+
A-

Merkez Parti Türkiye’de ve Muğla’da çok kısa sürede halkın sevdiği bir Parti oldu.

 

Muğla’da kulislerde son günlerde Merkez parti konuşulmaya başlandı. Adını daha herkesin bilmediği fakat bilenlerinde çok ilgi gösterdiği Merkez Parti’nin Muğla İl Başkanı Ersen Bağ ile bir söyleşi yaptık;

Muğla İl Başkanı Ersen Bağ yaptığı açıklama da Merkez Parti Türkiye’de ve Muğla’da çok kısa sürede halkın sevdiği bir Parti oldu. Parti il Başkanlığı Muğla’da çok hızlı tanınıyor bunu ne yazık ki sadece yerel Medya ile anlatabiliyorsunuz Genel Başkanımız Abdurrahim Karslı Ulusal Medyada kendini ifade etme imkânı iktidar parti tarafından engelleniyor çünkü çok güçlü söylemleri var ve konuştuğu yerel programlarda bile birçok katılım sağlıyor, İktidarın aynı anda 17 kanalda sürekli yayın yapmasına karşı, muhalefet partilerinin sözleri ulusal havuz medyasında ve diğer kanallarda yer alamıyor. Bu noktadan hareketle bizde yerel medyanın gücüne inanarak yolumuza devam ediyoruz. Ve Muğla’nın yerel basınına teşekkür ediyoruz diyerek söze başladı.

Fethiye İl Olma imza Kampanyasını Sonuna Kadar Destekliyoruz.

Ersen Bağ Kendisine yöneltilen Fethiye’nin İl konusundaki İmza kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna cevap verdi. Biz Merkez Parti Olarak imza kampanyası başlamadan da Teşkilat Başkanımız Ö.Haluk Pirimoğlu açık destek verdi. Merkez Parti iktidarında Fethiye İl olacaktır. Çünkü Muğla coğrafyasında Büyükşehir olmak gerçekten zor merkeze yakınlık çok uzak hizmetlerde aksamalar insanları bezdirdi, su ücretlerindeki artışı kınıyoruz dedi. Genel Başkanımız Abdürrahim Karslı Mart ayı içinde Muğla’da olacak ziyaretleri esnasında programları dahilinde kendisi ve tüm Merkez Parti Ekibi Fethiye’nin il olma imza kampanyasına da destek verecekler ve bir dizi ziyaret gerçekleştirecekler dedi.

Plajlarımız sadece İztuzun’dan ibaret değil!

Geçen dönemde iztuzun da yapılan tepkileri oluşturan çevreci ve bölge halkına teşekkür ediyoruz. Ama zaman gösterecek İztuzu yine iktidar partililere verilecek sadece geri adım attılar, çünkü geçen dönem iktidar partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının Rektörlüğünü yapan Muğla üniversitesine emaneten bıraktılar, eğer Ortaca Belediyesinde kalabilseydi asıl başarı o olurdu.

Plajlarımız çok değerli ve sahip çıkamıyoruz.

Ölüdeniz de bulunan Plaja gölgelik diye ucube bir yapı kurdular. Hem doğaya zarar hem görüntü kirliliği oluşturuyor.

Göcek’te resmen işgal var suç duyurunda bulunup dava açacağız!

Göcek’te bulunan D-Marin’in devamında bulunan aslen halkın fakat işletme tarafından gasp edilmiş plaja insanlar hafta içi 60 hafta sonu 100 TL giriş parası ödüyorlar, burada halkın yanı sıra orada bulunan turizm işletmelerine haksız rekabet uygulanıyor.

Konuyu bana getiren Haber Lykia koordinatörü Bilal Baykan ile birlikte Göcek’te incelemelerde bulunduk. Turizm işletmecilerinin sorunlarını dinledik. Gerçekten ortada çok büyük bir işgal var, konuyu genel merkezimizdeki hukukçularımıza ilettim. Mart ayı sonu itibarıyla genel başkanımız ve hukuk ekibimiz burada suç duyurusunda bulunarak dava açacaklar. Çünkü 2,5 yıldır tahsis izni olmayan yerde plaj işletiyorsunuz ve buna müdahale edemiyor.

 

 

 

.

 

Muğla Merkez Parti İl Başkanı Ersen Bağ Ankara toplantısında Genel Başkan Abdurrahim Karslının yaptığı açıklamalardan bahsetti.

Emeklilere 2500 TL geri ödemesiz ödeme

Emekliler için Programları bir defaya mahsus 2500.TL tüm emeklilere geri ödemesiz ödeme yapılacak, bundaki amaç emeklilerin kredi kartı ve diğer borçlarını bir nebzede olsa azaltabilmek ve piyasaya sıcak para girişi yaparak ta alacaklı esnafında ödemelerini almalarını sağlamak olduğunu belirtti.

Emekli Maaşlarında düzenleme

Emekli aylıklarının çalışılan dönemdeki ücretten düşük olacağı bilindiğinden, emekli olanların maaşları güncel geçim standartları doğrultusunda yapılandırılarak. Fakirlik ve yoksulluk endeksi üzerinde değerlendirilecek. İlave gelir kaynaklarıyla da desteklenmesi son derece önemlidir. Bu sebeple emekliler vakıf, dernek, kooperatif, yardımlaşma ve sosyal faaliyet kuruluşları tarafından kendi kendine yardım mekanizmaları ile desteklenecektir. Emeklilerin başka işte çalışmaları halinde devletçe maaşlarından kesinti yapma kaldırılacaktır.

Asgari ücret en az 1500 TL olacak

Açlık sınırının 1300 TL olduğu ülkemizde şu anki asgari ücretin yeniden tesisi yapılacak ve en az 1500 TL. Olarak belirlenecektir.

Bunlara Kaynak Nasıl Bulunacak

“Bu iktidar döneminde 62 milyar dolar özelleştirme yapıldı. Bunun reel değeri en az 10 katıdır. Bu 500 milyar dolar bir kaynağın ortaya çıkması demek. 

“Gel seninle oturup konuşalım. Sabahleyin kapını kırmayacağım, operasyon yapmayacağım” diye çağrı yapacağız. “Bir tebligat çıkaracağız. Sen özelleştirmeden bir satın alma yaptın. Bu aldığın malı Bölge İdare Mahkemesi iptal etmiş. İktidar sana ‘devam et’ demiş ama bunu elinde tutman usulüne uygun değil. Geri vermen lazım vermemişsin. Kanuna bununla ilgili özel hüküm koymuşlar sende kalması için. Üstelik bunu da Anayasa Mahkemesi, ‘Şahsa yönelik özel kanun olmaz’ diye iptale etmiş. Bütün bunlara rağmen bu mal senin elinde. Biz bunları firmalarla tartışmıyoruz. Diyoruz ki, diyelim ki Balıkesir SEKA. Biçilen değer 76 milyon dolar. Ama satılan rakam 1,6 milyon. Bir başkası Tekel. 200 milyon dolara satıldı. Ondan alan 800 milyon dolara, ondan alan da 2,2 milyar dolara sattı. Yani 10 katı, 20 katı. 50 katı, 100 katı değerli olan özelleştirmeler var.

Şimdi biz bunlara şunu diyeceğiz. Sen Özelleştirme İdaresi’nden şu malı aldın mı? Ne kadara aldın? Buna ne kadar yatırım yaptın?

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.