Dolar 32,4398
Euro 34,4599
Altın 2.480,83
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Menteşe Mezbahası Kalitesini Kanıtladı

Menteşe Mezbahası Kalitesini Kanıtladı
REKLAM ALANI
Nisan 15, 2015 8:46 am
1.512
A+
A-

Menteşe Mezbahası Kalitesini Kanıtladı

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe Mezbahası, Uluslararası gıda güvenliğine ve hijyen standartlarına uygun et üretimi yapıldığı anlamına gelen ISO 22000:2005  Gıda Güvenliği Yönetimi Sistem sertifikasının devamlılığını sağlayarak kalitesini kanıtladı.

 

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Mezbaha Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Menteşe Mezbahası, Türkak Akreditasyonlu firma tarafından gerçekleştirilen HACCP(Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) ve ISO 22000:2005(Gıda Güvenliği ve Yönetim Sistemleri) konularında personel ve mezbaha işletmesinin tüm ünitelerinin denetimi yapıldı. Gerçekleştirilen denetim ve gözetimlerin ardından Menteşe Mezbahasının Uluslar arası gıda güvenliğine ve hijyen standartlarına uygun et üretimi yapıldığı anlamına gelen ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistem sertifikasının devamlılığı sağlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Menteşe mezbahamız gerekli modernizasyon çalışmalarını 2013 yılında tamamlamış ve bu belgelere sahip olmuştu. Mezbahamızın yapılan denetimlerin ardından ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistem sertifikasının devamlılığını sağlaması ile vatandaşa sağlıklı ve güvenilir hizmet anlamındaki  kalitesini bir kez daha kanıtladı. Vatandaşlarımıza kaliteli ve sağlıklı hizmetler sunmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.