Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

MENTEŞE KAYMAKAMLIĞI FAALİYETE GEÇTİ

MENTEŞE KAYMAKAMLIĞI FAALİYETE GEÇTİ
REKLAM ALANI
Ocak 8, 2014 7:43 pm
1.844
A+
A-

DSC 7758 - MENTEŞE KAYMAKAMLIĞI FAALİYETE GEÇTİMENTEŞE KAYMAKAMLIĞI FAALİYETE GEÇTİ

Muğla’nın 06 Aralık 2012 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı Kanunla birlikte büyükşehir statüsüne kavuşması ile kurulan Menteşe Kaymakamlığı 01 Ocak 2014 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı.

Menteşe Kaymakamlığı, Emirbeyazıt Mahallesi Recai Güreli Caddesi No:15’de bulunan 3 Nolu Özel İdare İşhanının 1. katında İlçe İdare Kurulu’nun teşkili ile işlemlere başladı.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve il protokolü tarafından 12 Aralık 2013 tarihinde mevcut binanın açılışı yapılmıştı.

Binanın hizmete açılmasıyla ilgili açıklama yapan Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, “Yeni kurulan ilçelerin tamamının kaderidir farkındalık oluşturmak. Menteşe Kaymakamlığı’nın kurulduğunun ve hizmet vermeye başladığını duyurmamız gerekiyor. İnşallah layık olduğu şekilde Menteşe halkına hizmet ederiz. Kuruluş uzun bir süreç. Sabırlı olmamız disiplinli bir şekilde işimizi takip etmemiz gerekiyor.  İyi bir sistem, düzgün bir sistem, insanımızın memnun kaldığı bir sistem oluşturma hedefindeyiz. Bizim görevimiz bu bölgenin insanına layık olduğu şekilde en iyi biçimde hizmet etmek. ” ifadelerini kullanmıştı.

Faaliyete geçen Menteşe Kaymakamlığı’nda Evrak İşleri Şefliği,  Hukuk İşleri Şefliği,  Mahalli İdareler Şefliği ve Yazı İşleri Şefliği büroları hizmet vermeye başladı.

Diğer yandan Kaymakamlığa bağlı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Malmüdürlüğü, Müftülük, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kurularak yeni oluşturulan birimlerde gerekli personel görevlendirmeleri yapıldı.

İlçe İdare Kurulu ilk toplantısını Kaymakam Zeki Arslan başkanlığında İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Serkan Altan, Malmüdürü Ruhan Konak, İlçe Sağlık Müdürü Zelal Üzeyiroğlu, İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Tanju Özdemirden’in katılımıyla 02 Ocak 2014 tarihinde Kaymakamlık binasında gerçekleştirdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.