Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

MEÇEV’den Dayanışma çağrısı

MEÇEV’den Dayanışma çağrısı
REKLAM ALANI
Kasım 2, 2013 1:18 pm
1.483
A+
A-

11 - MEÇEV’den Dayanışma çağrısıMEÇEV’den Dayanışma çağrısı

Muğla Eğitim Çevre Koruma ve Dayanışma Vakfı (MEÇEV) sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda dayanışma çağrısında bulundu.

MEÇEV Kurucu Üyesi ve Muğla İl Temsilcisi Özleyiş Çakır düzenlenen toplantı sonrası yaptığı açıklamada ”toplantımız MEÇEV’in bölgedeki diğer dernek ve vakıflarla yapacağı aktiviteler için bir başlangıç olarak kabul edilip, bölge için faydalı vizyon ve markalaştıracak çalışmalar için adımlar atılacak” dedi.

MEÇEV Başkanı İsmail Baykal ve Yönetim Kurulu adına Ortaca Kaymakamı, Dalyan ve Ortaca Belediye Başkanları ve katılan tüm kurum ve kuruluşlara katılımlarından dolayı teşekkür eden MEÇEV Kurucu Üyesi ve Muğla İl Temsilcisi Özleyiş Çakır mavi ve yeşilin bütünleştiği bir dünya temennisinde bulundu.

Ley Ley Restaurant’ta gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Durak, Dalyan Jandarma Karakol Komutanı Emre Altan, Dalyan Jandarma Bot Komutanı Hasan Kuşkonmaz, Ortaca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Önder Yıldırım, Sanatçı ve doğa dostu Toprak Sergen, bölgedeki bazı Sivil Toplum Kuruluşları ve basın mensupları katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.