Dolar 32,5998
Euro 34,8065
Altın 2.490,16
BİST 9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

LİGİ 6. OLARAK TAMAMLADI

LİGİ 6. OLARAK TAMAMLADI
REKLAM ALANI
Temmuz 26, 2017 10:26 am | Son Güncellenme: Kasım 2, 2019 3:03 pm
2.300
A+
A-

LİGİ 6. OLARAK TAMAMLADI

ORTACA BELEDİYESPOR TÜRKİYE SATRANÇ İKİNCİ LİGİ MÜSABAKALARINDA BİRİNCİ LİGE YÜKSELME ŞANSINI SON KARŞILAŞMASINDA KAYBETTİ.LİGİ 6. OLARAK TAMAMLADI.

2016-2017 sezonu Türkiye Satranç İkinci Ligi venusbet
16/23 Temmuz tarihlerinde Konya Risox Otelde 33 kulübün katılımı ile yapıldı.Ortaca Belediyespor satranç takımı sporcuları:GM Davit Lomsadze(Gürcistan),Batuhan Demirağ,Ufuk Suzan,Sedat Kutlu,Gamzenur Güney,İsa Özgür,Ozan Tuna Yakar,Bengi Hafızoğlu,Evren Atayman,Okan İnci,Gülenay Güneş,Deren Güneş ve takım antrenörü Hasan Güneş’ten oluşmaktaydı.

Karşılaşma sonunda ilk 4 takımın 1 .Lige,son 6 takımın alt lig Kulüpler Şampiyonasına düşecek olan karşılaşma sonunda; İzmir’den Berk Tuğra Çalışkan SK 15 puanla 1.,Giresun’dan Bulancak İhsaniye GSK 2.,Karaman’dan Doğukışla SK 3.,Malatya’dan Yeşilyurt Belediyesi SK 4. olarak 1. Lige yükseldiler.Alt lige düşen kulüpler;Adana Dahi Gençlik İhtisas Kulübü,Ankara Batıkent Yıldızları SK,Ankara ODTÜ SK,Denizli Yönetim Bilişim Zeka Sistemleri SK,Antalya Deniz Gençlik ve Spor Kulübü,Antalya 07 Deniz Gençlik ve Spor Kulübü oldular.Bu 6 kulüp gelecek sezon alt lig Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında yarışacaklardır.
betist
Ortaca Belediyespor;4 galibiyet(Çorum Belediyespor,Samsun Gerçek SK,Bursa Nida SK,Kahramanmaraş Üstat SK),3 beraberlik(Konya Erkin SK,Karaman Doğukışla SK,İstanbul Moda SK),2 mağlubiyet(İzmir Berk Tuğra Çalışkan SK,Giresun Bulancak İhsaniye GSK)alarak 11 puanla 6. sırada yer aldı.Son karşılaşmayı İstanbul Moda SK ile yapan Ortaca Belediyespor;berabere kaldı.Eğer yenseydi 4. olarak 1. Lige yükselecekti.Ortaca Belediyespor’un yenildiği ,Berk Tuğra Çalışkan SK 1.,Giresun Bulancak İhsaniye GSK 2.,berabere kaldığı Karaman Doğukışla SK 3. oldu.  Malatya Yeşilyurt Belediyesi SK,Ortaca Belediyesinin beraberliğinden dolayı 4. olarak 1. Lige çıkmışlardır.

Ortaca Belediyespor,ilk kez katıldığı Türkiye Satranç betpas
İkinci Liginde 6. olarak ligi tamamlaması başarı olarak görmek gerekir.Birçok köklü kulüplerin arasında,ön sıralarda yer almak başarıdır.Gelecek sezon daha iyi hazırlanarak,mücadeleye 2. Ligde yapacak olan Ortaca Belediyespor’a başarılar dileriz.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.