Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 15°C

KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLANDI

KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLANDI
REKLAM ALANI
Nisan 9, 2014 10:18 am | Son Güncellenme: Nisan 9, 2014 10:20 am
1.476
A+
A-

DSC 0009 - KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLANDIKÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLANDI

Bu yıl 50.’si kutlanan Kütüphaneler Haftası münasebetiyle, Dalaman Cumhuriyet Ortaokulu salonunda Dalaman İlçe Halk Kütüphanesi Memurluğunca bir kutlama programı yapıldı. Programa İlçemiz Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Jandarma Komutanı Yzb. Halil Keskin, Kurum Amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Halk Kütüphanesi Sorumlu Memuru Ali Karagöz yaptı. Daha sonra İlçemiz genelinde düzenlenen Kütüphaneler Haftası konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında, dereceye giren öğrencilerin ödüllerini İlçemiz Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halil Keskin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Engin verdi. Ödüllerin verilmesinden sonra konuşma yapan Kaymakam Yılmaz Şimşek; “İlçemiz Kütüphanesinde bulunan kitaplar yeterli sayıda ve doyurucu.  Ama kütüphanemize ilgi yeterince değil. Çok çeşitli ve çok sayıda kitap bulunan kütüphanemizden faydalanmaya başta tüm öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bu vesileyle Kütüphaneler Haftasını kutluyor, yapılan bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Dalaman Cumhuriyet Ortaokulu halk oyunları ekibinin gösterisi ile program sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.