Dolar 32,5075
Euro 34,8116
Altın 2.487,60
BİST 9.559,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Köyceğiz’li kızlar Ege bölge şampiyonu

Köyceğiz’li kızlar Ege bölge şampiyonu
REKLAM ALANI
Mart 30, 2015 10:27 am
1.629
A+
A-

Köyceğiz’li kızlar Ege bölge şampiyonu

 

Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Küçük Kızlar Hentbol Takımı Muğla il şampiyonluğunun ardından Ege Bölgesi şampiyonu olup Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

 

Köyceğiz Spor Salonunda yapılan il şampiyonasında tüm müsabakaları kazanan Toparlar Ortaokulu Öğrencisi Küçük Kızlar Takımı, Geçtiğimiz hafta Afyon’da yapılan bölge finallerinde Isparta, Burdur, Afyon ve Aydın şampiyonlarını da yenerek Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandılar. Bunun yanı sıra büyük kızlar takımı da geçen haftaki turnuvada il şampiyonu olup Muğla’yı Bölge Finallerinde temsil etme hakkını kazandı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Demirci konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘5 yıllık altyapı planlaması sonucu geldiğimiz noktada Toparlar Ortaokulu Kız Hentbol Takımları artık ilde her maç için favori durumda. Milli Takım seçmeleri için geçtiğimiz günlerde Bursa Kampına 4 öğrenci gönderildi. Bunun haricinde il karmalarına direkt oyuncu gönderen bir takım halindeyiz’ dedi.

Milli takım seçmelerine katılan başarılı sporcu Damla Nur Yıldırım’ın velisi Filiz Yıldırım kızının başarısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Yıldırım, “Toparlar Ortaokulunu farklı kılan işin sadece öğretim kısmıyla ilgilenmemesi. Yani öğrencilerimizi hem merkezi sınavlara hazırlayıp hem de diğer alanlarda geliştirmeye çalışıyorlar. Okulumuz hafta sonları yaşayan bir kültür evi gibi. TEOG derslerinden ayrı olarak saz, gitar, tiyatro, futbol, hentbol, halk oyunları kursları okulumuzda veriliyor. Dolayısıyla öğrencilerimiz çok yönlü olarak yetişmekte, Çocuklarımız katıldıkları ve başarılı oldukları dallar sayesinde farklı yerlere gidip kendilerini geliştirme ve tanıtma şansı buluyorlar”

 

Toparlar Okulu Aile Birliği Başkanı Havana Duru Tekin ise; ‘Öncelikle pes etmeyip uğraşan Ramazan hocamıza, okul öğrencilerinin arkadaşlarını desteklemesini sağlayan okul müdürü Aziz Yıldız’a, sponsorluk görüşmelerini yapıp takımın malzeme teminini sağlayan Zekayi hocamıza, istediğimiz zaman spor salonunu kullanmamız konusunda yardımcı olan İlçe Spor Tesisleri Sorumlusu Osman Özbek’e ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

-Şampiyonluk sevinci başkanla paylaşıldı

Ege bölge şampiyonu olan Toparlar Ortaokulu hentbol takımı ve okul idarecileri şampiyonluk sevincini Köyceğiz Belediye başkanı Kamil Ceylan ile paylaştı.

Kamil Ceylan, Ege bölge şampiyonu takımızı kutluyorum. Bölgemizi çok güzel bir şekilde temsil ettiler.

02-05 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak olan küçükler hentbol yarı-final müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Toparlar Ortaokulu hentbol takımını ve okul idaresini başarılarından dolayı kutluyor ve devamını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.