Dolar 32,5241
Euro 34,8483
Altın 2.429,49
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 26°C

– Köyceğiz’de model uçak kursu

– Köyceğiz’de model uçak kursu
REKLAM ALANI
Eylül 23, 2016 2:57 pm
1.387
A+
A-

– Köyceğiz’de model uçak kursu

 

Türk Hava Kurumu Köyceğiz Şubesi “Geleceğin mühendislerine” model uçak yapımı kursu verdi. Kursa katılarak model uçaklarını tamamlayan 11 öğrenciye sertifika verildi.

 

Türk Hava Kurumu (THK) Köyceğiz Şube Başkanlığı ve Muhtar Doğan İnce, işbirliği ile Ekincik Mahallesinde, açılan model uçak yapımı kursu tamamlandı.

Model uçak öğretmeni Bilge Kınalı, kursların amacının çocuklara ve gençlere havacılığı sevdirmenin yanı sıra el becerilerini geliştirme, yardımlaşma ve sorun çözme kabiliyetlerini geliştirmek olduğunu ifade etti.

Model uçağın havacılığın temeli olduğunu vurgulayan Kınalı, “bu nedenle havacılığa ilgi duyan herkesi kurslarımıza bekliyoruz. THK, olarak gençlerimize güzel bir hobi kazandırmak ve havacılık sevdasını onların genç yüreklerine aşılamak istiyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.