Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 14°C
Yağmurlu
Muğla
14°C
Yağmurlu
Çar 14°C
Per 14°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Köyceğiz’de kaza: 4 yaralı

Köyceğiz’de kaza: 4 yaralı
REKLAM ALANI
Nisan 9, 2016 6:13 am
1.443
A+
A-

Köyceğiz’de kaza: 4 yaralı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Selahattin Aslan yönetimindeki 48 L 0552 plakalı otomobil, Köyceğiz ilçesine bağlı Otmanlar Mahallesi İncirlik mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Selahattin Aslan ile araçta bulunan eşi Fatma Aslan, Sergül Keskin ve Adnan Keskin ağır yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine 4 ambulans, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Köyceğiz Grup Amirliği ekipleri ile Afet ve Acil Durum Yönetim Durum Başkanlığı (AFAD) ekipleri yönlendirildi. Havanın da kararmasıyla kurtarma çalışmalarının güçlükle yürütülebildiği, yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonrası yaralıların 150 metrelik uçurumdan çıkarılabildiği öğrenildi.

Yaralılar 1 buçuk saat sonra da ambulanslar ile 60 kilometre mesafedeki Köyceğiz ve Ortaca Devlet Hastanelerine ulaştırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Fatma Aslan’ın hamile olduğu öğrenildi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.